Studentambassadör till Adecco

Studentambassadör till Adecco

Är du en person som har lätt för att skapa nya kontakter och har ett eget driv? Är du dessutom student och trivs med att informera och kommunicera i olika forum? Då kan detta uppdrag som studentambassadör hos oss på Adecco i Luleå passa dig!

Om tjänsten

Som studentambassadör jobbar du med att informera studenter och unga akademiker om Adecco Students verksamhet genom events, arbetsmarknadsmässor och andra aktiviteter såsom affischering och flyers.

Du kommer vara en viktig del i vår tillsättningsprocess av studentuppdrag och en resurs för kontoret vid arbetstoppar. Du kommer att få möjlighet att hjälpa till med exempelvis telefonintervjuer och referenstagningar.

Du jobbar varierande tider beroende på hur mycket det är att göra och anpassat efter hur ditt schema ser ut. Du har timlön.

Att vara studentambassadör är ett roligt och givande sätt att inspirera andra människor att vilja börja jobba för Adecco.

Om dig

Vi söker dig som som studerar ditt första eller andra år, gärna med intriktingen psykologi eller sociologi, men det är inget krav.

Som person är du driven, har ett stort engagemang och en stor passion för det du gör. Du är framåt och social och har inga problem att tala inför grupp och kan ta egna initiativ.

Vidare ser vi att du är flexibel och kan hoppa in och göra punktinsatser på kort varsel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Tjänsten som studentambassadör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.

Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter:

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Liljebo på sofia.liljebo@adecco.se eller 0920-27 10 70.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 dec (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.