Student- Utvecklare till Part Systems Sweden AB

Student- Utvecklare till Part Systems Sweden AB

Nu söker vi dig som vill utveckla din kompetens inom styrsystem och webutveckling, som extraarbetande student har du möjlighet att delta på flertalet spännande utvecklingsprojekt av smarta energilösningar!

Om tjänsten
Part Systems Sweden, vill introducera studenter till utvecklingsprojekt av styrning och mätning för framtidens smarta energilösningar. Som student har du möjlighet att vid sidan av dina studier arbeta i spännande projekt, där du får möjlighet att fördjupa ditt intresse och kompetens inom webutveckling och styrsystem.

Tillsammans med teknikchef tar ni fram projektplaner och deadlines anpassade efter dina möjligheter att arbeta vid sidan av dina studier. Du har goda möjligheter att påverka dina arbetstider, samt kliva in i arbetsuppgifter och projekt som kommer att utmana dig utifrån tidigare kompetenser och intresseområden.

Vi söker dig som är intresserad av att fördjupa dig inom något av nedanstående teknikområden:

Web- Applikationsutveckling
Inom Web och applikationsutveckling utvecklar Part Systems AB web verktyg för styrning av ventilation, värme, samt elsystem såsom motorvärmare och laddningsstationer. Du kommer få möjlighet att arbeta både front- och backend. Inom backend kommer du att arbeta med tjänster så som: Amazon Web Services där bland annat Amplify, IoT Core, DynamoDB, och Lamdafunktioner ingår.

I frontend kommer du framförallt att arbeta i moderna ramverk såsom React, Flutter, mm.

Gateway Operativsystem
Part Systems Sweden utvecklar egna produkter för att koppla upp styrsystem mot molnet. Du kommer att vara en del i utvecklingen av operativsystemet för att möjliggöra enkel installation, konfiguration och fjärruppdatering av mjukvara. Du kommer bland annat titta på VPN-tunnlar, nätverkskonfigurationer, bygg-system samt uppdateringslösningar.

Gateway mjukvara
Part Systems Swedens Gateway agerar länk mellan lokala styrsystem och molntjänster. Du kommer att utveckla mjukvara i ett modernt språk som tex Golang som på ena sidan ansluter sig via MQTT och autentiserar sig med certifikat mot molntjänsten. Och på andra sidan kommunicerar med fastigheten och dess komponenter. Du kommer också ha möjlighet att jobba med lösningar för att lokalt kunna tillhandahålla ett gränssnitt.

Inbyggda system, Embedded C
Part Systems Sweden har idag många egenutvecklade produkter som kontinuerligt förbättras och uppdateras på distans. Du kommer huvudsakligen att arbeta med hårdvarunära programmering i C mot TI-RTOS. I projekten får du även möjlighet att titta på säkerhetslösningar och kryptering.

Om dig
Vi söker dig som läser en teknisk universitetsutbildning, gärna mot system eller data, och vill utveckla din kompetens genom arbete vid sidan av dina studier.

Som person brinner du för teknik och har viss erfarenhet av systemutveckling, kodning, nätverk eller system från privata engagemang och studier. Rollen ställer krav på att självständigt ansvara över arbetsuppgifter och projekt, där du tillsammans med Teknikchef lägger upp en projektplan som fungerar med dina studier.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Part System Sweden AB
Part Systems Sweden AB ingår I PartGroup som är en företagsgrupp specialiserad på framtidsanpassade Industriella byggmetoder som innefattar prefabricerade moduler för badrum, våtrum, bostad, hotell, kök, tillfälliga lokaler m.m. PartGroup har kontor bland annat i Luleå, Stockholm och Kalix. Part Systems Sweden utvecklar och säljer egenutvecklade Industry 4.0 baserade systemlösningar inom affärsområde fastighetsmiljö och automation och närliggande affärsområden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073 - 684 70 01, Filip Johansson

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Student, Systemutveckling, Ingenjör, Utvecklare, Energi, Styrsystem, Luleå, Part System Sweden AB, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.