Spolbilschaufför till Industriserviceföretag

Spolbilschaufför till Industriserviceföretag

Vi söker en Spolbilschaufför till Adecco i Luleå.

Om tjänsten
Som Spolbilschaufför arbetar du mot industriuppdrag i Luleå. Dina arbetsuppgifter består av att högtrycksrengöring och högtryckspolning för att rensa rörledningar, cisterner och processutrustning som finns i alla typer av industrier. Du kommer även att arbeta med vakuumsugning för undanforsling av torra material samt slam och vätskor.

Om dig
Vi söker dig som har C kort samt YKB. Vidare ser vi att du är självgående och ansvarstagande som person. Med hjälp av din erfarenhet kan du fatta egna beslut för att möta utmaningar som uppstår. Har du dessutom en god kommunikationsförmåga kommer du att ha goda förutsättningar att lyckas i rollen.

Viktigt för tjänsten är:
  • C kort
  • YKB
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som Spolbilschaufför är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kundföretaget.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via 073 - 684 70 01, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Spolbilschaufför, Lastbilschaufför, Lastbil, C kort, YKB, Industri, Sanering, Luleå, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.