Software Engineer till SKF

Software Engineer till SKF

Om tjänsten
Som Software Engineer kommer du att vara en del av det team som bygger SKFs digitala plattform och tillsammans med teamet vara ansvarig för att bygga och driva plattformen vidare i linje med SKFs strategi och behov. Du kommer också att arbeta med att utöka vår nuvarande Windows-baserade programvara för övervakning av tillstånd.

I din roll som Software Engineer kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Designa, utveckla, distribuera, underhålla och förbättra programvara.
  • Bidra och arbeta med den övergripande arkitekturen tillsammans med teamet.
  • Förvalta och förbättra utvecklingsgruppens agila sätt att arbeta
Tjänsten som Software Engineer är en fast anställning med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har en universitetsexamen, gärna inom datavetenskap eller relevant område för tjänsten. Du har några års erfarenhet av att arbeta med flera programmeringsspråk inklusive .NET.
Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Har du dessutom arbetat i agila utvecklingsteam eller haft andra roller i agila utvecklingsteam som Scrum Master, UX eller produktägare har du en god grund att stå på.
För att vara en framgångsrik programvaruingenjör på SKF behöver du också erfarenhet och förståelse för utveckling av distribuerade system och mikrotjänster.

Meriterande
  • Erfarenhet eller kunskap inom maskinteknik eller tung industri.
  • Erfarenhet av att arbeta med AWS och Azure.
  • Erfarenhet av att arbeta med relationsdatabaser eller No SQL-databaser
  • Utveckling med .NET Core
Vidare ser vi att du är en person med starkt eget driv och en hög känsla av personligt ansvar. Du har förmågan att både arbeta självständigt och teambaserat. Du är en lagspelare som vill nå resultat tillsammans med ditt team. Vidare tror vi att du är en person som har ett genuint intresse att följa de senaste programmeringstrenderna/språken.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SKF Luleå
SKF Condition Monitoring Center i Luleå utvecklar produkter och tjänster inom området övervakning av tunga maskiner. Vi producerar hårdvara och mjukvarusystem för att övervaka maskinernas allmänna hälsa i olika branscher med fokus på roterande utrustning. Genom våra produkter hjälper vi kunder att sänka sina underhållskostnader och minska reservdelskonsumtionen som i slutändan minskar till en betydande minskning av det globala koldioxidavtrycket.

Om teamet i Luleå
Vi är en grupp mjukvaruutvecklare bestående av 12 begåvade medarbetare som arbetar i nära samarbete med vår större utvecklingsavdelning i Göteborg. Vi tror att ha kul på jobbet är en av de viktigaste komponenterna för ett framgångsrikt team.

Kontaktuppgifter
Rekryteringsprocessen sker löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anna Roslin via telefonnummer 073 684 77 48.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Software Engineer, Software Developer, SKF, Luleå, Adecco
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.