Servicetekniker till Nevo Maskin

Servicetekniker till Nevo Maskin

Nevo Maskin växer och söker nu ytterligare en servicetekniker till deras nya anläggning i Gammelstad.

Om tjänsten
Som servicetekniker hos Nevo Maskin AB får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet att styra och påverka din arbetsdag. Vi är en mindre organisation och du bidrar därför aktivt till utvecklingen av verksamheten tillsammans med resten av Nevos sammansvetsade gäng. I rollen som servicetekniker arbetar du med service, reparation och underhåll av entreprenadmaskiner, både i verkstaden men också ut på fältet hos våra kunder. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb där du felsöker och åtgärdar de problem som kan ha uppstått på maskinen.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Utföra nyinstallation, felsökning, service samt förebyggande underhåll och reparationer av entreprenadmaskiner, både ute hos kund och i vår verkstad.
  • Instruera kunder om drift och underhåll av utrustning
  • Inspektera utrustning vid återlämning
  • Servicebil tillhandahålls. Arbetet sker till största del ute hos kund inom Norrbotten.
  • Flexibilitet kring arbetstider samt resor inom Sverige ingår
Vi lovar stor individuell utveckling. Spännande och varierande arbete där du kommer få lära dig saker varje dag och därmed förbättra din egen kompetens samtidigt som du kommer att få ingå i ett lag med stor laganda där vi tillsammans uppnår framgång.

Tjänsten som servicetekniker är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet från fordonsbranschen och har arbetat med service- och reparation och entreprenadmaskiner. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet av el, hydraulik, teknik och heta arbeten är det meriterande. Arbetet innefattar även viss dokumentation och vi ser därför gärna att du har goda datorkunskaper. Har du kompetens inom svetsning, svarvning och fräsning är detta också väldigt meriterande.

Som person är du strukturerad, disciplinerad, effektiv och lösningsorienterad. Vid kundjobb ute på plats hos kund är det viktigt att du besitter en hög servicenivå, är initiativrik och klarar av att arbeta självständigt och självgående. Viktigast för oss är dock att du är en lagspelare och en positiv person som vill bidra till vår positiva laganda och atmosfär på jobbet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Nevo Maskin AB
Nevo Maskin AB är ett mindre familjeägt bolag i Luleå med lång erfarenhet av branschen för service och reparationer av entreprenadmaskiner. Nevo Maskin AB har även specialiserat sig på hydraulik och i synnerhet hydraulcylindrar. Bolaget har de senaste åren expanderat och i början av 2020 flyttade Bolaget in i nybyggda fullutrustade verkstadslokaler.

Gå gärna in på www.nevomaskin.com och läs mer.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Anna Roslin via 073 684 77 48

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.