Servicetekniker till AGA Gas AB

Servicetekniker till AGA Gas AB

Har du god erfarenhet av service- och underhållsarbete och brinner för att utföra underhåll och hjälpa dina kunder? Då har AGA Gas uppdraget till dig!

Vi söker en kundfokuserad servicetekniker

AGA är det ledande gasbolaget i Norden och Baltikum. AGA är den självklara samarbetspartnern för företag inom många olika branscher. De har ett omfattande utbud av produkter och tjänster för industri- och specialgas, och teknisk support för att uppfylla sina kunders behov. AGA är också en pålitlig leverantör av LNG och biogas. För privata konsumenter erbjuder AGA gasol- och mineralvattenprodukter.

Om tjänsten

Som vår servicetekniker är du en viktig kugge hos AGA Gas. Du kommer att utföra service och underhåll på gasutrustningar hos våra kunder runt om i Norrbotten. Du rör dig ständigt ute hos kund, vilket gör att du på ett serviceinriktat sätt, i samarbete med försäljningsavdelningen, informerar om och säljer utrustning och servicetjänster samt hjälper kunder att lösa olika frågor gällande gasförsörjning. Till din hjälp har du inom organisationen medarbetare med all nödvändig specialistkompetens.

Du kommer att tillhöra Luleåkontoret. Du har dina kunder främst i Luleå samt ett antal placerade runt om i Norrbotten. Vi söker dig som har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer.

Arbetet innebär stort eget ansvar och med din stora initiativförmåga, planerar och organiserar du självständigt ditt arbete. Då arbetet innefattar en del försäljning är det av stor vikt att du har kundfokus och är serviceinriktad. Du skall även ha bra samarbetsförmåga då vi dagligen har ett nära samarbete med de andra serviceteknikerna, säljorganisationen och projektledare inom AGA.
Oregelbundna arbetstider och övernattningar förekommer.

Vi tror att du bor i Luleå med omnejd. För att hantera rollen behöver du ha en utbildning i nivå med 3-årigt gymnasium eller motsvarande, vara en god administratör som kan dokumentera, fakturera och organisera dina uppdrag på egen hand, dvs som en egen entreprenör. Kunskaper i engelska samt PC-vana är ett krav, då en stor del av kommunikation idag sker på detta sätt. Körkort med minst B-behörighet.

I denna rekrytering samarbetar AGA Gas AB med Adecco. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult AnnaMaria Karlsson på 0920-271070.

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Dock senast 14 maj vill vi ha din ansökan.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, AGA Gas AB, Gas, Tekniker, Adecco, Norrbotten, Luleå
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.