Senior konsult/projektledare Aspia

Senior konsult/projektledare Aspia

Är du bra på att bygga och bibehålla relationer? Vill du utvecklas och dela med dig av ditt kunnande? Och är du redo att ständigt lära nytt för att ge företag, organisationer och myndigheter det stöd de behöver? Då kanske det är dig vi letar efter.

Just nu söker vi en senior konsult/projektledare till vårt kontor i Luleå!

Aspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Hos oss ges du den ovanliga möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som är marknadsledande redan från start. Vi har 70 kontor runt om i landet och 1100 medarbetare som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar - genom att ge dem möjlighet att göra det de är bäst på.

Aspia levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande.

Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Därför kan Aspia mycket väl, redan från start, vara det bästa stället att jobba på för dig som tycker om att förverkliga drömmar

Arbetsuppgifter
Som senior redovisningskonsult hos oss kommer du att leda, bemanna och driva kunduppdragen. Du ansvarar också för att besvara offerter och skapar utrymme för nya uppdrag. Arbetet sker i team och innebär i varierande grad handledning av medarbetare på aktuella uppdrag. Du har en nära och kontinuerlig kontakt med kunden, en förmåga att se dennes behov och bidrar till utveckling av kundens affär. Dina arbetsuppgifter består även av bokslut, årsredovisning och deklarationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning. Du har flerårig erfarenhet av brett redovisningsarbete, gärna från arbete på redovisningsbyrå. Är du auktoriserad redovisningskonsult eller revisor är det meriterande, dock inget krav. I rollen som konsult skall du kunna hantera frågor kring redovisning, skatt och moms. Du har hög digital mognad och klarar utan bekymmer arbete i olika affärssystem.

Vem trivs här
Som person tycker du om att etablera förtroendefulla kontakter, har lätt för att samarbeta med andra och tvekar inte inför nya utmaningar. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i olika miljöer. Du är affärsinriktad med ett genuint intresse av att tillsammans med kunden utveckla dennes affär och verksamhet. Vi ser också att du besitter ledaregenskaper för att kunna anta rollen som projektledare fullt ut.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i team och i nära samarbete med erfarna kollegor att utbyta erfarenheter med. Vi ligger i absolut framkant beträffande digital teknik och där du som medarbetare hos oss alltid ska ha de bästa förutsättningar kring arbetsmiljö och teknik för att kunna arbeta så enkelt och effektivt som möjligt. Vi är ett kunskapsföretag med medarbetarnas kompetens och engagemang som främsta resurs. Vi erbjuder därför våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling i form av så väl coachning- och utbildningsprogram som lärande i det dagliga arbetet.

Har du inte ännu bestämt dig eller har du frågor? I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och du ansöker på Adecco.se. Vid frågor, hör av dig till rekryteringskonsult Mari Nilsson på 070-3897048 , alternativt mari.nilsson@adecco.se. Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 24 augusti 2018. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mari Nilsson
Telefon 070-389 70 48
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.