Senior Redovisningsekonom till Total Specific Solutions

Senior Redovisningsekonom till Total Specific Solutions

Om tjänsten
Total Specific Solutions befinner sig i en tillväxtfas med flertalet förvärv av IT-nära verksamheter i Norden och Sverige. Tjänsten som redovisningsekonom är en spännande roll där du kommer att ha redovisningsansvar över dina egna enheter inom koncernen. Du får möjligheten att utvecklas inom internationell redovisning (IFRS) och redovisningsansvar med goda möjligheter att utvecklas och växa i ekonomifunktionen hos TSS. För rätt peroson finns det goda utvecklingsmöjligheter på företaget.

I din roll som redovisningsekonom ansvarar du för ekonomifunktionen samt redovisningen av dina enheter, där vanligt förekommande arbetsuppgifter innefattar:
  • Månadsavstämning av konton samt stängning för att säkerställa allmänna räkenskaper (huvudbok)
  • Löpande redovisning och bokföring
  • Förbereda och samordna lönekörning, kostnadskrav, banktransaktioner, avskrivningar, periodiseringar
  • Sammanställa försäljnings och inköpsredovisning mot konton för att säkerställa korrekta momsberäkningar
  • Sammanställa lagstadgade rapporter månad/kvartal/år, resultaträkning, balansräkning, bolagsskatt
Tjänsten som Redovisningsekonom är en anställning med placering i Luleå. Tjänsten förväntas tillsättas under våren 2021. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom med kännedom av IFRS. Vi tror att du har en examen inom ekonomi eller redovisning, samt några års erfarenhet i en ansvarsposition.
Goda kunskaper i Excell samt obehindrad kommunikation i svenska och engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Som person trivs du i en ansvarsposition och har ambitionen att utvecklas inom ekonomi och redovisning. Du är noggrann, prestigelös, ansvarstagande och trivs i en vardag med många deadlines. Är du dessutom en lagspelare som tillsammans med dina kollegor ständigt utvecklar verksamheten kommer du lyckas i rollen som redovisningsekonom hos TSS.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Total Specific Solutions
Total Specific Solutions ser över 85 autonoma IT-nära företag i Europa. Vi erbjuder dem ekonomisk säkerhet, strategisk vägledning och delar erfarenheter så att de kan vara ledande inom sina respektive affärsområden. Våra mjukvarulösningar ger våra kunder ett verkligt affärsvärde och låter dem arbeta med hög effektivitetsnivå. Vår domänkunskap hjälper oss att förstå dynamiken i varje vertikal marknad där vi verkar så att vi kan skapa intelligenta, användarvänliga, produktiva och effektiva lösningar för våra kunder. Vi har byggt långvariga relationer med många av dem, några till och med upp till 20 till 40 år. Kunder överlåter gärna utvecklingen av sin affärskritiska programvara till en ansedd och erfaren domänspecialist. Varje TSS-affärsenhet är en sådan specialist. Vi levererar verkligt värde till de produkter och tjänster som våra kunder erbjuder sina kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Petter Andersson via Adecco 073- 804 01 58, petter.andersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsekonom, Redovisning, IFRS, Luleå, Total Specific Solutions, Adecco
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.