Säkerhets- och Underhållssamordnare Luleå Hamn

Säkerhets- och Underhållssamordnare Luleå Hamn

Om tjänsten
Som Säkerhets- och underhållssamordnare på Luleå Hamn får du en viktig roll i att på ett hållbart och engagerat sätt arbeta tillsammans med våra intressenter för att utveckla hamnens verksamhet.

I rollen kommer du att driva och utveckla verksamhetens systematiska skydds- och säkerhetsarbete, underhållssamordning internt och externt samt arbete med ständiga förbättringar.

I ditt dagliga arbete kommer du utföra såväl administrativa uppgifter som uppdrag ute på våra anläggningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter består bland annat av: planering och uppföljning av underhåll, utfärdande av inpasserings- och arbetstillstånd, riskbedömning, tillsyn av anläggningar, avvikelsehantering samt genomförande av övningar och kontroller.

Tjänsten som säkerhets- och underhållssamordnare är en heltidsanställning dagtid med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har högskoleingenjörsexamen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.God datorvana samt körkort B är ett krav

Vidare ser vi att du är noggrann, ansvarstagande och säkerhetsmedveten. Du driver och planerar ditt arbete självständigt, samtidigt som du samarbetar väl med såväl kollegor och leverantörer som kunder. Du är en engagerad och flexibel person som trivs med såväl arbete ute i verksamheten som på kontoret.

Erfarenhet från områdena riskhantering, underhållsplanering, systematiskt arbetsmiljöarbete, systematiskt brandskyddsarbete och brandfarlig vara är meriterande. Kommunikation på engelska förekommer i jobbet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Luleå Hamn
Luleå Hamn ska vara den hållbara länken till världen.
Varje år omsätts mer än åtta miljoner ton gods, i huvudsak bulkgods, i hamnen. Det gör Luleå till en av Sveriges största hamnar och Sveriges största hamn för torrt bulkgods.

Trots isbeläggning från januari till maj så är hamnen öppen och i full drift året om. Våra isbrytande bogserbåtar ser till att fartygen tar sig fram i hamnområdet även vintertid.

Luleå Hamn består av sex hamndelar. Victoriahamnen och Uddebo oljehamn är allmänna kajer. Cementas anläggning för lossning av cement och LKAB:s utlastningskaj för malm vid Sandskär är industrikajer. Strömörhamnen är för tjänstebåtar och den gamla malmhamnen vid Svartön används som kajplats för isbrytare och kryssningsfartyg.

Luleå Hamn anlöps varje år av omkring 600 fartyg varav en betydande del har en lastförmåga, dödvikt, om mer än 70 000 ton.

Övrigt
Som del av rekryteringsprocessen för denna tjänst ingår bakgrundskontroller.
Beredskapstjänstgöring förekommer enligt schema.

Kontaktuppgifter
Sista ansökningsdag är 24 Januari. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anna Roslin via 073 684 77 48

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.