Revisionsassistenter till PwC

Revisionsassistenter till PwC

Är du en ekonomistudent som söker en chans att kickstarta karriären? Vill du jobba extra med revision? Vi på Adecco söker nu efter två studenter inför höstens uppdrag som revisionsassistent på PwC i Luleå.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i revisionsteam och assistera teamen genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut. Exempel på arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration. Du sitter på plats på kontoret i Luleå.

Om dig
Vi söker dig som till hösten påbörjar ditt andra utbildningsår inom ekonomi på universitet och som löpande vill jobba extra utöver studierna.

Vill du ha ett arbete där ditt stora intresse för redovisning och revision kommer till nytta har du hittat rätt!

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera förtroendefulla kontakter, är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, ledaregenskaper, analytisk förmåga, kreativitet, samt ett affärsmässigt tänkande.

Ditt driv och din vilja att uppnå resultat kommer att ge dig framgång. Din initiativförmåga samt ditt administrativa sinne är en förutsättning och kommer att uppskattas och göra skillnad.

Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Om anställningen
Uppdraget är på deltid och pågår löpande. Möjligheten till anställing direkt hos PwC efter avslutade studier är mycket god. Arbetstiderna kommer att variera och kan innefatta både vardagar, helger, dagtid och kvällar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i början på september. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad!

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden, tveka därför inte att söka! Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att få inbjudan till videointervju som du ombeds genomföra så snart som möjligt. De som går vidare efter videointervjun får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Liljebo på tel: 0920-27 10 70 eller sofia.liljebo@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.