Regionsäljare till Havator Norr

Regionsäljare till Havator Norr

Havator är en koncern som fokuserar på tunga lyft, både horisontellt och vertikalt och är verksamt i Sverige, Finland, Norge och Estland. Vår målsättning är att vara bland de främsta gällande säkerhet och effektivitet - "Think twice, lift once". Koncernen omsätter 100 MEUR. Vi är ca 500 medarbetare. Verksamheten utgörs främst av mobil- och larvkranar samt annan specialutrustning för tyngre hantering.

Om tjänsten
Som Regionsäljare kommer du att bearbeta befintliga och potentiella kunder i regionen, samt stötta arbetsledare i deras offertarbete. Du planerar verksamheten och arbetar självständigt med kundbesök, offertarbete och uppföljning av affärsmöjligheter. Kunderna befinner sig främst inom industri-, bygg- och anläggningsbranschen.

Tjänsten är i region Nord som innefattar ett område från Skellefteå till Kiruna. Placeringsort är Luleå, Skellefteå eller Kiruna och resor förekommer inom regionen. Du förväntas vara ute på fältet och skapa kontakter. Med ditt tekniska intresse och din affärsmässighet ser vi att du kommer trivas hos oss. Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

I din roll som Regionsäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Planera säljverksamheten
  • Offertarbete
  • Uppföljning av affärsmöjligheter
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av byggbranschen och/eller industrin som säljare, och gärna entreprenadmaskiner i någon form eller är maskintekniskt intresserad.Vi tror att du är kund- och serviceorienterad och strukturerad. Som person är du också affärsmässig, relationsskapande och resultatinriktad. Rollen förutsätter att du har god administrativ vana och kan hantera olika datasystem.

Vidare är Körkort B ett krav. Havator arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ett kund-och serviceorienterat arbetssätt
  • Affärsmässighet
  • Struktur
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Havator erbjuder ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg via 073 684 70 97 eller marcus.berg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Regionsäljare, Havator, Säljare, Maskinteknik, Bygg, Entreprenad, Industri
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.