Pappläggare tak

Pappläggare tak

Nu söker vi två pappläggare för kunds räkning i Luleå. Trivs du att jobba nära dina kollegor i ett arbetslag med varierande arbetsuppgifter vid en stor nybyggnation i centrala Luleå? Då är detta rollen för dig!

Om tjänsten
Som pappläggare arbetar du i mindre arbetslag där du bidrar med arbetsmoral, kompetens och engagemang. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av montage, färdigställande av tak, svetsning av papptak, samt närliggande arbetsuppgifter.

Din arbetsplats är placerad i centrala Luleå. Arbetstiderna är förlagda på dagtid där övertid förekommer.

Om dig
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från byggbranschen och av pappläggning. Erfarenhet av att svetsa papp är ett krav.

Vi söker dig som trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du gillar problemlösning och har en förmåga att se lösningar och förbättringsåtgärder. Som person är du prestigelös, självgående och drivs av att ta ett stort ansvar på arbetsplatsen. Du trivs dessutom att arbeta i ett nära samarbete tillsammans kund och leverantörer.

Viktiga egenskaper för tjänsten är:
Självgående
Problemlösande
Service

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson, 073-684 70 01, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registreringen var vänlig kontakta vår support via info@adecco.se
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.