Operatör till AGA Gas

Operatör till AGA Gas

Är du en driftig person som gillar att samarbeta med andra, är du en person som är intresserad av teknik, processer och vill utvecklas? Nu söker vi en operatör för luftseparationsenheten på AGA Gas i Luleå.

I Luleå har AGA Gas en luftfabrik inne på Svartöns Industriområde. Fabriken körs dagtid och har rörledningsleveranser till SSAB Luleå, samt flytande produktion till andra interna och externa kunder. Bemanningen vid fabriken i Luleå består av en fabrikschef, en instrumenttekniker samt fyra operatörer.

Om jobbet
Som Operatör hos AGA Gas i Luleå kommer du att arbeta med processen och fabrikens underhåll, samt ingå i beredskapskedjan. Arbetet kommer även innebära viss service/ reparationer på anläggningens maskiner och utrustning. Du kommer också att vara behjälplig på kvävgasanläggningen på Gestamp Hardtech.

Om dig
Vi söker dig som har god teknisk utbildning samt erfarenhet från underhållsarbete inom liknande industri. Kunskap inom området kompressorer, pumpar och ventiler är önskvärt och erfarenhet från SAP: underhålls- och inköpssystem är meriterande. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska som är koncernspråket.
Som person ser vi att du är positiv, engagerad samt har god samarbetsförmåga.

Om anställningen
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer erbjudas en anställning direkt hos AGA Gas. AGA Gas AB har valt att samarbeta med Adecco och alla frågor och ansökningar besvaras och behandlas således av Adecco.
Anställningen omfattar en heltidsanställning där arbetstiderna är förlagd under dagtid med möjlighet till flex.

Som anställd vid AGA Gas får du fri tillgång till friskvårdscentrum.

Om ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 24 juni 2018. Ansökan sker genom att du registrerar dig via annonsen på vår hemsida, bifoga CV och personligt brev.

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Henna Carnudd på tfn 070-315 39 96, henna.carnudd@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord; AGA, AGA Gas, Operatör, Pumpar, Industri, Processer, Sap, Ventiler, Teknik, Luleå, Adecco, Fabrik
Mer info
Kontaktperson Henna Carnudd
Telefon 0703153996
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.