Operatör i Selproduktionen till Baxter i Luleå

Operatör i Selproduktionen till Baxter i Luleå

Om tjänsten
Vi söker nu operatörer till selproduktionen i Baxters verksamhet i Luleå. Baxters produkter hjälper människor världen över, det kan vara någon som rehabiliteras från en skada eller användas som hjälpmedel på ett sjukhus eller äldreboende. Vill du ha inflytande, möjlighet att påverka och vara med och utveckla en av Sveriges största textilproduktioner? Då är tjänsten något för dig!
I produktionen i Alvik utanför Luleå erbjuds en ren och modern arbetsmiljö med ergonomiskt anpassade arbetsstationer. Du kommer att ingå i en trivsam arbetsgrupp bestående av cirka 20 medarbetade i mixade åldrar.

Som operatör i selproduktionen är din huvudsakliga arbetsuppgift att producera lyftselar i olika sy-maskiner samt att säkerställa kvalitén på produkten.

Om dig
Erfarenhet av sömnad eller att arbeta i en produktion är meriterande men inget krav. Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam, noggrann och strukturerad. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga. Ett krav är att du ska ha fyllt 18 år.

Det är fördelaktigt att ha körkort och egen bil för att kunna ta sig ut till Alvik då bussförbindelserna är begränsade.
Arbetstiderna är dagtid kl 7-16.

Anställning
Tjänsten är en visstidsanställning på 3 månader med start omgående, eller senast 12 december. Du kommer att bli anställd som konsult via Adecco och för rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Om Adecco
Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Stina Nilsson via stina.nilsson@adecco.se eller 073-684 77 45

Har du frågor angående registreringen var vänlig kontakta vår support via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Liko, Baxter, Lediga jobb, Montör, Operatör, Produktion, Adecco, Luleå
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.