Lastbilsmekaniker till Lindströms Transport

Lastbilsmekaniker till Lindströms Transport

Om tjänsten
Som Lastbilsmekaniker kommer du att arbeta med reparation, service och underhåll av tunga fordon. Du rapporterar till verkstadschef.

Tjänsten är en heltidsanställning med förekommande jour. Tjänsten är en fast anställning med start enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.

Om dig
Vi söker dig om är utbildad tungmekaniker med erfarenhet av underhåll av tunga fordon alternativt lång erfarenhet inom yrket. Du gillar att skruva i fordon och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser att du är självgående i ditt arbete och bidrar till en god arbetsmiljö i gruppen. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service och som kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team.

Du är en högpresterande person som älskar utmaningar. Du trivs som allra bäst i en fartfylld vardag med stor variation. Du löser problem och motiveras av att stötta och lyfta andra människor och givetvis älskar du att arbeta med världens viktigaste arbete, transport!

Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B är ett krav.
Kunskaper och erfarenhet inom el samt C-kort är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Lindströms Transport
Vi utför dagligen godstransporter på väg i Norr- och Västerbotten. Grunden i vårt erbjudande är att leverera hållbara transporter med hög kvalité och minimal miljöpåverkan, där våra medarbetares arbetsmiljö prioriteras högt. Som arbetsgivare vill vi vara en aktiv del i den anställdes livspussel och skapa goda förutsättningar för en hållbar tillvaro även utanför arbetet. Om våra medarbetare mår bra så mår företaget bra, kort och gott.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Johansson via 073 684 70 20

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Lastbilsmekaniker, Transport, Lindströms Transport, Luleå, Adecco
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.