Koordinator till Läkarjouren

Koordinator till Läkarjouren

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor. Ända sedan starten 1989 har vi bedrivit verksamheten utifrån visionen om att alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. Vi har huvudkontor i Luleå, är verksamma i hela Sverige samt i Norge via vårt dotterbolag Narco Polo.

Nu söker vi två Bemanningskoordinatorer till vårt team!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som bemanningskoordinator arbetar du med att identifiera kunders behov och hitta rätt bemanningslösningar för just den kunden. Vi har ett nära samarbete med organisationer och myndigheter där uppdragen varierar i tid och komplexitet. Vi vet hur mycket det påverkar organisationers resultat att få rätt individer på rätt plats.
Vi på Läkarjouren drivs och utmanas av dialogen med våra kunder samt att uppnå resultat tillsammans. Vi värnar om våra medarbetare och tar inte lätt på åtagandet att ansvara för ett bemanningsuppdrag.

Vem trivs här?
Trivs du med att jobba konsultativt och är duktig på att skapa goda relationer? Ser du varje uppgift som en inspirerande utmaning? Då kan detta vara jobbet för dig.
För att klara rollen som koordinator krävs det att du har ett starkt driv, initiativförmåga och känner dig trygg i att fatta snabba beslut. Då rollen är komplex med försäljning och bemanning måste du som person kunna prioritera och strukturera upp ditt arbete. Det är en självklarhet att du är intresserad av att göra affärer och att du trivs med att jobba mål- och resultatorienterat.
Som koordinator har du stor nytta av dina tidigare erfarenheter av tjänsteförsäljning alternativt erfarenhet från handeln eller bemanningsbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning och att du är van att driva affärsrelationer på olika nivåer. Det är meriterande med en akademisk utbildning och erfarenhet från vården.

Vad erbjuder vi?
På Läkarjouren värnar vi om varandra och hjälper varandra utvecklas. Vi arbetar med att skapa förutsättningar för en väl fungerande vård och därför är det viktigt att vi alltid strävar efter att bli bättre. Vi drivs av lust och förmåga att uppnå resultat tillsammans. Vi har gemensamma mål med kundens och våra konsulteras allra bästa för ögonen.

Vi är en värderingsstyrd verksamhet där våra medarbetare är våra största tillgångar. Vi har ett starkt varumärke som till stor del bygger på den omsorg och professionalism som vi visar upp gentemot våra kunder och varandra.

Läs gärna mer om oss på https://lakarjouren.se

Om anställningen
Läkarjouren erbjuder dig:
Sex månaders provanställning
Heltidsarbete
Förmånlig friskvård

Om ansökan
Läkarjouren har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.

Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök"

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
AnnaMaria Karlsson via 073-684 71 99

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Koordinator, Bemanning, Läkarjouren, Adecco, Luleå
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.