Gästkommunikatör till MAX Burgers

Gästkommunikatör till MAX Burgers

Är du serviceinriktad och gillar att kommunicera med kunder? Team Gästkommunikation behöver förstärkning till Luleå-kontoret!

Om tjänsten
Som gästkommunikatör ansvarar du tillsammans med team Gästkommunikation att bemöta, hjälpa och kommunicera med våra gäster. Du arbetar dagligen bland annat i ärendehanteringssystem och med sociala medier på såväl den svenska som norska marknaden initialt. I rollen kommer du främst att arbeta operativt med fokus på service och kommunikation till MAX Burgers gäster. Du ingår i ett sammansvetsat team tillsammans med 4 kollegor där samarbete på jobbet är en självklarhet.

I din roll som Gästkommunikatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Gästkommunikation
  • Service
  • Sociala medier
  • Utredning och handläggning av ärenden
Tjänsten som Gästkommunikatör är ett tidsbegränsat uppdrag om 6 månader på MAX Burgers, med tillträde i början av september.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i kundtjänst och med gästkommunikation. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasialutbildning inom administration eller kommunikation men din personlighet och attityd är viktigast. Då vi jobbar i olika system har du god erfarenhet inom det digitala landskapet och är intresserad av att hålla dig uppdaterad.

Meriterande är erfarenhet av utredning eller handläggning av försäkringsärenden samt om du har norska- och/eller danska språkkunskaper.

Då rollen innebär många kontakter både internt och externt ser vi att du är en kommunikativ person som älskar kontakten med människor i olika former och medier. Som person är du serviceinriktad och noggrann som gärna tar dig an ett brett ansvarsområde. Du är en team-spelare som precis som vi vill ha roligt på jobbet!

Viktiga egenskaper för tjänsten är:
  • Kommunikativ och serviceinriktad
  • Teamspelare
  • Handläggare och administratör
  • Noggrann
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
gästkommunikatör, kundtjänst, kundsupport, handläggare Luleå, MAX,MAX Burgers, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.