Företagssäljare till Etablerat IT-Företag

Företagssäljare till Etablerat IT-Företag

Om tjänsten
Som Företagssäljare är du en nyckelperson i företagets försäljningsorganisation. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övrig säljorganisation, VD, samt utvecklare och tekniker. Ditt ansvarsområde är att driva och utveckla företagets försäljning, där du snabbt kliver in och leder samarbetet med befintliga kunder inom handeln. På sikt förväntas du även vara delaktig i nykunds-försäljning samt vara med i utvecklingen av försäljningsarbetet.

Företaget är verksam inom systemtjänster där stor del av försäljningsarbetet kommer innebära att hjälpa kunder gå över till molnbaserade tjänster. Dina kontaktytor består främst av butiksägare samt större affärs-kedjor.

Som företagssäljare arbetar du från Företagets huvudkontor i Luleå där kundkontakten främst sker per telefon och mail. Du är en viktig del i företagets säljorganisation med möjlighet att påverka säljprocesser och ansvarsfördelning.

I din roll som Företagssäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kundansvar/säljansvar mot befintliga kunder
  • Utveckla och driva säljprocessen
  • Avtalsansvar, faktureringsfrågor
Tjänsten som Företagssäljare är ett konsultuppdrag med start omgående. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som drivs av att jobba i längre relationsskapande säljprocesser, då du säljer komplexa produkter är det viktigt att du lägger stor vikt vid behovsanalys samt guidar kunden i beslutsprocessen. Vi tror att du jobbat inom försäljning under några år gärna mot företagskunder. Erfarenhet/förståelse för butiksverksamhet är meriterande.

Vidare ser vi att du är självgående i ditt arbete och en säljande relationsbyggare. Du har en förmåga att arbeta strukturerat samt stötta utvecklingen av säljavdelningen. Du trivs i en familjär organisation där det förekommer stor variation i arbetsuppgifter och samarbete är en självklarhet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Säljande
  • Självgående
  • Lagspelare
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco filip.johansson@adecco.se; 073 - 684 70 01

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Företagssäljare, Säljare, B2B, IT-System, Luleå, Innesäljare, Affärssystem, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.