Extraarbete för Student/pensionär

Extraarbete för Student/pensionär

Om tjänsten
Som Extraanställd hos Adecco får du möjlighet att arbeta ute hos våra kundföretag i Luleå. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta mot industri, administration samt reception. Arbetstiderna är flexibla men förläggs till största del dagtig under veckorna. Vi ser gärna att ditt schema är flexiblet och att du har möjlighet att ställa upp med kort varsel för att stötta under sjukfrånvaro samt arbetstoppar.

Om dig
Vi söker dig som är pensionär, studerar eller har en annan sysselsättning om minst 50%. Som person är du arbetsvillig, flexibel samt att du har ett trevligt och professionellt bemötande och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett föredömligt sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Fiip Johansson via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Student , Extrajobb, Industri, administration, reception, Luleå, Adecco
Mer info
Kontaktperson Filip Johansson
Telefon 073-684 70 01
Område Luleå
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.