Erfaren Socionom för kunds räkning

Erfaren Socionom för kunds räkning

Adecco söker nu en erfaren Socionom för kunds räkning!

Om tjänsten
I rollen som Socionom hos vår kund, kommer du främst att arbeta med familjerådgivning. Du kommer att samtala med människor i olika typer av relationer och konstellationer och hjälpa dem med bland annat konflikthantering, krisbearbetning samt reparerande av relationer.

I din roll som Socionom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Familjerådgivning
  • Terapi
  • Samtalsstöd
Tjänsten som Socionom är ett konsultuppdrag med chans till förlängning, med start omgående, så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom socialt arbete alternativt psykosocialt- eller terapeutiskt kunskapsfält. Du har några års erfarenhet av praktiskt arbete med familjerådgivning och känner dig trygg i den rollen. Har du utbildning i EFT, våld i nära relationer och är auktoriserad familjerådgivare är det meriterande.
Som person har du god samarbetsförmåga samt är ansvarstagande och innovativ. Vidare är du trygg i din egen kompetens och trivs med behandlingsarbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Socionomexamen
  • Erfarenhet av familjerådgivning
  • God samarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Stina Nilsson via 073-684 77 45 eller stina.nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Socionom, Familjerådgivning, Terapi, Luleå, Adecco
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.