Enterprisearkitekt/IT-Arkitekt Metria Luleå

Enterprisearkitekt/IT-Arkitekt Metria Luleå

Enterprisearkitekt/IT-Arkitekt i Luleå

Om du drivs av att arbeta med innovativa idéer och vill ha en central roll att skapa framtidens IT-lösningar inom GIS, GIT och Geoinformation då ska du söka rollen som Senior Enterprisearkitekt/IT-arkitekt hos oss på Metria.

Som Enterprisearktitekt har du en central roll inom systemledning med ansvar att säkerställa en framtidssäker EA-arkitektur. Du leder och driver självständigt arbetet inom systemledning från implementation och vidareutveckling mot uppsatta mål samt säkerställer att implementationen av lösningar till våra kunder är såväl värdeskapande som nytänkande. Vidare bidrar du aktivt med att identifiera uppdrag och affärsmöjligheter.

Du kommer att ingå i ett team av kvalificerade IT Arkitekter där du bland annat kommer att
  • ansvara för att utveckla strategi och tillämpning av verktyg inom EA-arkitekturområdet
  • bidra till innovationsskapade för att generera affärsmöjligheter
  • vara tekniskt säljstöd internt och till kund
  • självständigt förbereda och leda workshops och modellering med kund
  • driva systemledning av kunders och Metrias egna produkter
  • arbeta operativt inom IT/GIT-arkitektur
Vem söker vi?
Vi söker dig som har:
  • 7 års tidigare erfarenhet av likvärdigt / motsvarande ansvarsområde
  • Kandidatexamen inom IT/GIT-arkitektur eller motsvarande
  • Har du erfarenhet inom GIS är det meriterande
Du har en generell kompetensprofil och är väl bevandrad inom EA, lösningsarkitektur och verksamhetsarkitektur.

Ansökningsprocessen
Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som kan sitt område. Vi lägger stort fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Roslin på telefon 073-684 77 48. Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan. Placeringsort är Luleå, viss del av resor förekommer, tjänsten är tillsvidare och start sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 17 juli 2020.

Fackliga representanter:
Sveriges Ingenjörer, Henrik Bylund, telefon, 010-121 81 78
Unionen, Per-Åke Jureskog, telefon, 010-121 84 83

Vilka är vi på Metria?
På Metria är vi cirka 300 medarbetare som tillsammans kan allt om geografisk information. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi alltid är nära våra kunder. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för våra kunder, hjälper vi dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär mer effektiv och stabil. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle.

Vår ambition är att våra värdeord mod, respekt och nyfikenhet ska vara vägledande i vårt arbete och att vi tillsammans skapar förutsättningar för en arbetsplats där vi är affärsmässiga och innovativa.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.