Ekonom till Heikkis & Idépoolen AB

Ekonom till Heikkis & Idépoolen AB

Är du en noggrann och ansvarsfull ekonom med erfarenhet från självständigt ekonomiarbete samt affärssystemet Pyramid? Då är det dig vi söker till Heikkis & Idépoolen!

Om tjänsten

Heikkis & Idépoolen är ett fullserviceföretag för företag, föreningar, kommuner, stat och landsting.
Vårt arbetsområde omfattar profilkläder, presentreklam, arbetskläder, skor och skydd, idrottskläder och idrottsmaterial, fritidskläder samt priser och gåvor.

Heikkis & idepoolen är en sammanslagning av Heikkis Skyddskläder och Idépoolen i Luleå. Vi har sedan år 2010 arbetat gemensamt för att bli starkare och bredare inom arbetskläder och profilkläder. Heikkis & Idépoolen AB har 11 anställda och kunder över hela Norrbotten, företaget omsätter 20 miljoner kr.

Som ekonom hos Heikkis & Idépoolen ansvarar du för det löpande ekonomiarbetet. Det innefattar löpande redovisning och bokföring, moms- och månadsavstämningar.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från självständigt ekonomiarbete. Du har tidigare jobbat med redovsining och har genomfört månadsbokslut och förberett för årsbokslut. Du kan med lätthet sätta dig in i nya system och rutiner.

Du tar ansvar, är noggran och har förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete.

Som person är du öppen och skapar god stämning för dig, dina kollegor och andra samarbetspartners.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av Pyramid affärssystem
  • Struktur och noggrannhet
  • Ansvarskänsla
  • Nyfikenhet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som ekonom är ett konsultuppdrag med start omgående. tjänsten löper cirka 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person. Tjänsten är i grunden en inhyrning under denna tid, men det finns utrymme för annat avtal för rätt person.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående, rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via 073 684 70 01 eller filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonom, Redovisning, Bokföring, Ekonomi, Heikkis & Idépoolen, Adecco, Luleå
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.