Drifttekniker till Atea

Drifttekniker till Atea

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi dig som vill jobba som Drifttekniker hos Atea. Du kan arbeta från kontoren i Luleå eller Piteå. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Om tjänsten
Rollen som drifttekniker på Atea innebär varierande arbetsuppgifter där du jobbar mot ett flertal kunder med att hantera deras driftmiljöer, i det ingår bl.a. felsökning, patchning och att utföra proaktiviteter. Du kan även komma att jobba som resurs i olika projekt mot våra kunder. Rollen innebär att man sitter i vår NOC funktion och du kan även komma att ingå i beredskapsslinga.

Du kommer vanligtvis arbeta remote, d.v.s. du sitter tillsammans med dina kollegor i Ateas kontor, samtidigt som du samverkar med leveransledare och underleverantörer som arbetar ute hos kunderna. Du ingår i ett team med 14 personer och dina kollegor sitter idag i Luleå och Piteå.?

Om dig
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi är ett team som samarbetar och har kul på jobbet. På grund av det levererar vi drift och förvaltning med högsta kvalité till våra kunder. Som drifttekniker ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, du är prestigelös och kan strukturera ditt arbete självständigt. Vi ser att du kan fatta snabba beslut, prioritera när det är mycket att göra och tar egna initiativ. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du är motiverad och jobbfokuserad och söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i tjänsten som drifttekniker hos oss?bör du ha följande kunskaper/egenskaper:
 • En fantastisk serviceanda där du brinner för att ge kollegor och kunder ditt bästa jag
 • Erfarenhet av drift och förvaltning
 • Förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt
 • En kan och vill attityd - du vill mer!
 • Kommunikativ
 • Serverkompetens främst Linux
Meriterande kunskaper/egenskaper:
 • Databaskunskaper (SQL)
 • Kompetens inom Cloud (T.ex. Azure Active Directory, M365, Intune)
 • Kompetens inom VMware
 • Bra förståelse för routing och switching
 • Viss Windows kompetens
 • Tidigare erfarenhet av Zabbix
 • Tidigare erfarenhet av ITIL
Du behöver vara flytande i svenska och engelska såväl i tal som skrift inneha svenskt medborgarskap då säkerhetsklassning kan ingå i tjänsten.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företag
På Atea har du möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt - och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Stina Nilsson, 073 684 77 45, stina.nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
IT, Drifttekniker, Atea, Lediga jobb, Adecco, Luleå
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.