Driftansvarig Lindströms Transport

Driftansvarig Lindströms Transport

Om tjänsten
Vi söker chaufförernas hjälte som är spindeln i nätet och som är en klippa på problemlösning.

Som Driftansvarig kommer du att arbeta med den dagliga driften i tätt samarbete med vår andra driftansvarige. Du har personalansvar över 15-25 chaufförer som arbetar med vår livsmedelsdistribution. I din roll kommer du att delta i att skapa en effektiv varuförsörjning och distribution och se till att vi levererar på kundernas krav på leveransservice.

I din roll som Driftansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Dialog med trafikledning
  • Leda och fördela arbetet
  • Driva och förbättra uppföljningsarbetet
  • Problemlösning
Tjänsten är en heltidsanställning med förekommande jour. Tjänsten är en fast anställning med start enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som har slutförd gymnasieexamen och några års arbetslivserfarenhet. Tidigare ledarskapserfarenhet och personalansvar är meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B är ett krav. Goda kunskaper i Office-paketet efterfrågas.

Vidare ser vi att du är en naturlig ledare som drivs av att lyfta medarbetare i ditt lag. Du växer med ansvar och har nära till att fatta beslut. Du har en förmåga att organisera och planera vardagen i en vardag med snabba vändningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Lindströms Transport
Vi utför dagligen godstransporter på väg i Norr- och Västerbotten. Grunden i vårt erbjudande är att leverera hållbara transporter med hög kvalité och minimal miljöpåverkan, där våra medarbetares arbetsmiljö prioriteras högt. Som arbetsgivare vill vi vara en aktiv del i den anställdes livspussel och skapa goda förutsättningar för en hållbar tillvaro även utanför arbetet. Om våra medarbetare mår bra så mår företaget bra, kort och gott.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Johansson via 073 684 70 20

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Driftansvarig, Arbetsledare, Transport, Lindströms Transport, Luleå, Adecco
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.