Arbetsledare till Stena Recycling i Luleå

Arbetsledare till Stena Recycling i Luleå

Om tjänsten
Som arbetsledare på Stena Recycling kommer du planera det dagliga arbetet som består av att klassa, sortera och bearbeta material. En stor del av rollen kommer du medverka i den dagliga driften genom att köra maskiner som exempelvis hjullastare, materialhanterare mm. Vidare kommer du även utföra in- och utvägningar leveransplanera samt ha kontakt med transportörer.

Om dig
För att lyckas i rollen så är du initiativtagande, har ett sinne för ordning och reda samt klarar av att lyfta blicken för att se vad som måste göras. Vi tror att du bidrar med energi och engagemang samt är en lagspelare. Vidare är du kommunikativ och trivs med att coacha andra. Du motiveras av och tar initiativ för förbättringar både mot dina kunder och kollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att köra hjullastare eller liknande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1850 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med vårapartners driva utvecklingen i branschen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg på 073 684 70 97 eller marcus.berg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
arbetsledare, Stena Recycling, Gårdsarbetare, Produktionsarbetare, farligt avfall, Återvinning,
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!