Vill du tjäna extra pengar vid sidan om dina studier?

Vill du tjäna extra pengar vid sidan om dina studier?

BokaDirekt söker nu serviceinriktade studenter till sin kundtjänst! Är du en fena på att ge service med hög kvalitet? Trivs du med telefonen som främsta arbetsredskap? Då kan det vara dig vi söker till Bokadirekts team i Luleå! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Information om uppdraget

BokaDirekt är Sveriges största bokningsverktyg för tjänsteleverantörer och används bland annat av specialister inom skönhet, friskvård och hälsa. Genom bokningsverktyget kan tjänsteföretagens kunder enkelt och effektivt boka tider via datorn och mobilen. BokaDirekt tillhandahåller även ett callcenter dit kunderna kan ringa för att exempelvis få hjälp med bokningar. Där behöver de nu förstärkning av en mötesbokare på deltid. Du fungerar som kontaktperson och stöttar deras användare när de ska boka in en aktivitet hos någon av Bokadirekts kunder. Du blir en del av ett tight team där alla hjälper varandra. Kontoret är beläget nära Campus så det blir lätt för dig som vill kombinera extrajobbet med studierna.

Du kommer bli erbjuden att jobba dagtid cirka 1-2 pass/veckan, kan bli mer vid behov för att täcka eventuell sjukdom eller frånvaro av ordinarie personal. Du kommer även bli erbjuden sommarjobb, förutsatt att arbetet fungerat bra.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Den här tjänsten passar utmärkt för dig som vill ha ett tillfälle att samla meriterande erfarenhet av kundkontakt inför framtida jobb. Vi söker en person som gillar att arbeta med människor, som är utåtriktad och som har känsla för service.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att över telefon svara på frågor och hjälpa kunder att boka tider. Du kommer att ingå i ett team på fem personer. Du kommer att få en veckas introduktion där du stegvis introduceras i Bokadirekts rutiner och verksamhet. Till en början kommer du att få sitta med en kollega och lyssna på samtal, men när du kommit in i rollen kommer du själv börja ta egna samtal.

Vi söker dig som

Idag studerar på minst 50 %, samt har minst ett år kvar av studierna. Vi ser även att du...
  • Kommunicerar väl på svenska och kan göra dig förstådd på engelska
  • Är tillgänglig för minst ett pass 1 dag/veckan och även sommarjobb
  • Har dator- och telefonvana
Det är meriterande om du har erfarenhet från kundtjänst eller liknande arbeten sedan tidigare.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, cirka 1-2 pass i veckan
  • Placering: Luleå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se