Bidra med samhällsnytta som utvecklare hos Tieto!

Bidra med samhällsnytta som utvecklare hos Tieto!

Är du en strukturerad och samarbetsorienterad utvecklare som vill bli del av ett av nordens ledande mjukvaru-och tjänsteföretag? Tieto i Luleå söker dig som vill skapa framgång och samhällelig nytta med data och nya teknologier ute hos deras kunder. I denna roll får du bli en del av ett härligt team där det alltid finns tid för stöttning. Sök tjänsten redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en utvecklare till Tieto. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med utveckling och förvaltning av vårdsystem. Hos Tieto får du möjlighet till att utvecklas och bli del av ett starkt team där samarbete är viktigt, därför söker vi både dig som är junior och senior utvecklare som vill bidra till teamet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tieto.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta med produktutveckling och vara med i hela processen, i allt från kodning till underhåll och leverans. Hos Tieto kommer du att arbeta med Agil projektmetodik och med scrum-möten där du får möjlighet att med stöd från kollegor utvecklas och byta erfarenheter.

Då tjänsten anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter, så passar tjänsten både dig som är ny i karriären likväl dig som har tidigare erfarenheter.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, såsom datavetenskap, systemvetenskap eller ingenjörsutbildning
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift, då Tieto arbetar i en internationell miljö
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av utveckling och programspråket progress. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet inom vården.

Som person ser vi att du är en lagspelare, du gillar att samarbeta och byta erfarenheter med dina kollegor. Vi ser att du är driven att lära sig nya saker, du tar eget ansvar för ditt arbete och säkerställer att arbetet blir slutfört på ett bra sätt. Vidare drivs du av att lösa problem, gillar tekniska problem och jobbar proaktivt för att hålla kvalité i dina lösningar. Då du kommer arbeta mot Tietos kunder är du också kommunikativ och värdesätter samt vårdar goda kundrelationer.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Luleå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder deras mjukvara och tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. Tieto är Nordens ledande leverantör av integrerade lösningar för hälso- och sjukvårdssektorn med specialister som har lång erfarenhet av digitalisering inom sektorn. De jobbar för och bidrar till bättre vårdkvalitet genom arbetet för en obruten vård- och omsorgskedja som maximerar nyttjandet av digitala lösningar vilket resulterar i bättre och säkrare vård och omsorg.

Se filmen om Tieto här!