Utvecklare till Evado i Luleå!

Utvecklare till Evado i Luleå!

Evado i Luleå vill nu utöka sitt team med en senior systemutvecklare. Du kommer bli en del av ett team som arbetar agilt och utvecklar för Android, iOS och Java-baserade servrar, där fokus ligger på att skapa en enklare vardag för Evados kunder. Det här är tjänsten för dig som drivs av att bli bättre på det du gör, där du får möjlighet att jobba med en variation av spännande kunder och projekt. Intressant?

Information om uppdraget

Evado erbjuder tjänster inom mobila lösningar och affärsutveckling, med affärsidén att förenkla och effektivisera kunders interna och externa kommunikation. Företaget har haft en stark utvecklings- och expansionskurva under 2019 vilket inneburit många nya, spännande projekt. Det gör att Evado nu vill utöka teamet med ytterligare en systemutvecklare till företagets utvecklingsteam i Luleå, som idag består av 8 personer.

Du erbjuds
 • En tillsvidareanställning med direkt anställning hos Evado
 • Möjligheter att utmana dig själv i din roll som utvecklare och ta en central roll i teamet med mer ansvar.
Arbetsuppgifter

Evado har idag en beprövad mobil plattform med över 260 000 användare. Plattformen kallas Evado Mobile Core och är ett serverbaserat ramverk. Företaget jobbar både med en kundapp och en intern personalapp som du kommer vara delaktig i att utveckla.

Ditt huvudfokus kommer vara att arbeta mot java-baserade servrar, underhålla och designa Evados produkter och kundspecifika lösningar. Du kommer agera som en central del i alla steg från användarinsikter och önskemål till färdig produkt och/eller nya funktioner. Du deltar vid kravfångst, utformar tjänster, sätter upp tester, underhåller byggskript, författar manualer och så vidare.

Vi söker dig som
 • Har god erfarenhet av programmering i Java
 • Förstår helheten av systemutveckling
 • Kan tala det svenska språket, då det behövs i dialog med alla Evados kunder
Vi ser det som mycket meriterande om du:
 • Har kunskaper i Java EE/Jakarta EE
 • Har erfarenhet av systemförvaltning och systemarkitektur av microtjänster i containers
Vem är du som person?

* Evado vill att deras medarbetare samarbetar och nyfiket utforskar nya lösningar och idéer tillsammans med teamet. De ser gärna att du har ambitionen att vilja testa nya tekniker och ta mer ansvar i din roll.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Luleå
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evados önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bli en del av Evado! De har haft en brant utvecklings- och expansionskurva, vilket innebär många nya, spännande projekt framöver.