TietoEVRY söker Utvecklare!

TietoEVRY söker Utvecklare!

Vill du arbeta på ett företag som är ledande inom telekom-branschen? Är du en person som trivs med att arbeta i projektform och vill arbeta med de nyaste teknikerna är detta tjänsten för dig. Här får du möjlighet att utveckla 5G inom enhanced mobile broadband, ultra reliable low latency communications och massive machine type communications samt arbeta m ed framtidens 6G telecomsystem Ta chansen och sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande!

Information om uppdraget

På kontoret i Luleå kommer du tillhöra en avdelning med 50+ personer och växande, indelade i olika team där du hittar en blandning av både senior och junior kompetens. Du kommer att tillhöra ett team om 7-8 personer . Här hittar du en inspirerande arbetsmiljö driven av teamkänsla och laganda i öppna landskap. Du kommer arbeta i ett agilt tvärfunktionellt utvecklingsteam i projekt mot något av de stora mobilsystemsföretagen men även mot start-ups.

TietoEVRY ser detta samarbete som långsiktigt och du kommer delta i ett introduktionsprogram för att du ska få rätt förutsättningar för din nya roll. Du kommer även få mycket stöttning från ditt team och under delar av introduktionen bli tilldelad en mentor.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TietoEVRY. Tietos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare på TietoEVRY kommer du utveckla högteknologiska lösningar inom 5G tillsammans med TietoEVRY:s kunder och dina kollegor i teamet. Du kommer att ingå ett agilt team där ni arbetar tillsammans med systemering, mjukvaruutveckling och verifiering. Det kommer passa dig som motiveras av att arbeta metodiskt för att lösa problem.

Arbetet sker främst i C/C++ med inriktning mot realtidstillämpningar med protokollbaserad kommunikation i inbyggda system och kan till vissa delar betecknas som hårdvarunära. Även Java och Python är centrala i arbetet.

Vi söker dig som
  • Har en examen från utbildning med inriktning teknisk datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller från en likvärdig utbildning
  • Har ett stort intresse för programmering och en vilja att hålla dig ajour med ny programmeringsteknik och har stort driv och engagemang för arbetet.
  • TietoEVRY arbetar i en internationell miljö och därför är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska och det är meriterande om du kan svenska.
Tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling och testning är givetvis mycket meriterande, men inte avgörande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person tar egna initiativ och kan driva ditt eget arbete. Du har en förmåga att se helheten i ditt arbete och tar ett ansvar för såväl dina egna uppgifter som för teamets. Du trivs i en miljö där grupparbete är fokus, men kan även självständigt hantera arbetsuppgifter.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Luleå
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRY:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se