Tieto söker projektledare till Luleå!

Tieto söker projektledare till Luleå!

Tycker du att IT-branschen är spännande och är din dröm att bli projektledare? Tieto söker sin nästa stjärna som tillsammans med dem vill förenkla vardagen för människor genom att utveckla digitala system inom vårdsektorn. Ta chansen att göra skillnad i samhället och utvecklas inom ett växande område i en spännande roll. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande!

Information om uppdraget

Tieto söker projektledare inom healthcare till Luleå! Du kommer att bli en del av ett team av utvecklare, support och installatörer som är finns i Malmö, Linköping och Indien och Luleå. För att du ska få rätt förutsättningar för att lyckas i din nya roll kommer du att få stöttning och utbildning i din nya roll av erfarna projektledare och successivt ta över mer ansvar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tieto. Uppdraget kommer att vara på heltid och Tietos intention är att du på sikt ska bli överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ansvara för leveranser av två produkter inom labbverksamheten. Du har en viktig roll med mycket kunddialog. Du lägger upp en plan tillsammans med kunden kring leveransen och fördelar uppgifterna till berörda parter och driver arbetet framåt.

Du kommer till exempel att:
 • Förbereda, planera och strukturera leveranser av uppgraderingar
 • Lösa problem som uppstår i en leverans tillsammans med teamet
 • Vara delaktig i att förbättra produkter tillsammans med utvecklarna
Vi söker dig som

För att passa i denna tjänst krävs det att du antingen har projektledarerfarenhet alternativt högskole- eller universitetsutbildning inom IT-området. Dessutom behärskar du både det engelska och det svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet inom vården
 • Har erfarenhet inom labb
Som person är du servicemedveten och tycker om att ha kontakt med kunder. Vidare kommer du själv att planera ditt arbete och det krävs därför att du kan organisera och sätta upp strukturer för hur du ska arbeta. Du är självgående och ser till att samla den information du behöver för att driva ditt eget arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Luleå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder deras mjukvara och tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. Tieto är Nordens ledande leverantör av integrerade lösningar för hälso- och sjukvårdssektorn med specialister som har lång erfarenhet av digitalisering inom sektorn. De jobbar för och bidrar till bättre vårdkvalitet genom arbetet för en obruten vård- och omsorgskedja som maximerar nyttjandet av digitala lösningar vilket resulterar i bättre och säkrare vård och omsorg.