Telias företagsteam söker en ny säljare!

Telias företagsteam söker en ny säljare!

Service, försäljning och kundkontakt hos Telia blir du en del av företagsteamet där du får assistera kunder i att hitta så framgångsrika lösningar som möjligt. Har du en längre erfarenhet av försäljning? Stimuleras du av att hitta helhetslösningar åt företag? Är du både lyhörd och strategisk? I denna tjänst kan du vara beredd på att ditt affärssinne kommer att både stimuleras och utvecklas. Läs vidare och ansök redan i dag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work rekryterar nu en ny medarbetare till Telias företagskundtjänst i Luleå. Som företagssäljare kommer du att arbeta med försäljning och kundhantering. Fokus är att utveckla och utmana företagskunder när det kommer till att hitta rätt lösningar åt kunden med hjälp av Telias tekniska och digitala lösningar. Telia erbjuder företagsvärderingar som delas i resten av teamet och uppmuntrar sina medarbetare till att komma med idéer!

Företagsteamet i Luleå består i dag av åtta säljare som möter kunder via telefon eller digitala kanaler. Inom organisationen finns det sju olika team fördelade på orterna Solna, Sundsvall, Norrköping och Luleå. Målgruppen är företagskunder inom Enterprise SoHo/SME-segmentet, som säljer från hela produkt- och tjänsteportföljen. Tillsammans med dina medarbetare så har ni en stark gemensam vilja att alltid eftersträva hållbara affärer med kund när ni tillsammans åstadkommer skillnader för kunder med den nya generationens telekomtjänster.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Telia.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i företagskundtjänsten i kontakt med Telias kunder där fokus är att skapa goda relationer. Din framtida utgångspunkt är att tillsammans med teamet genomföra kundmöten, där ni presenterar attraktiva lösningar för kundens verksamhet. Ditt engagemang är av stor betydelse, och vi ser gärna att du är intresserad av kundföretag i stort, vågar ta egna initiativ och är både drivande och resultatorienterad.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av försäljning och en god förståelse för olika företagsverksamheter samt vilka förväntningar som kunder kan tänkas ha i stort. Förutom att du är målinriktad och beslutsam, så är du tydlig i din kommunikation och motiveras av att skapa engagemang!

Vi söker dig som
  • Har säljerfarenhet med dokumenterat goda resultat.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Det är meriterande om du behärskar såväl fasta, som mobila produkter och tjänster. Som person är du serviceinriktad med ett stort intresse för försäljning. Du förstår vikten av att inta en professionell roll, men där du även får vara kreativ i mötet med kund. Du uppskattar att arbeta i team och har goda samarbetsförmågor.

Other information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Luleå
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Joakim Söderström 072-2220457
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mejl kring tjänsten går till
Joakim Söderström.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information om Telia, vänligen besök Telia