Systemtestare till Skyresponse!

Systemtestare till Skyresponse!

Skyresponses långsiktiga ambition är att vara ett ledande internationellt mjukvaruföretag för hantering av larm och händelser generade inom IoT. För att kunna nå den ambitionen behöver de stärka upp teamet med en Systemtestare. Vi söker dig som vill göra skillnad i en öppen, entreprenöriell kultur som bygger på personligt engagemang. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Skyresponse har utvecklat ett avancerat och ledande molnbaserat system för larm- och incidenthanteringstjänster. Systemet används för att skapa trygghet och säkerhet för människor och genom att reagera på avvikelser från uppkopplade produkter där en människa eller maskin behöver hjälp med åtgärd. Systemet säkerhetsställer att varje larm når fram till rätt person eller rätt system. Systemet ger full spårbarhet genom hela larm- och incidenthanteringskedjan som dokumenteras i realtid. Skyresponse har byggt ett globalt tillgängligt system som bygger på AWS vilket skapar stor skalbarthet..
Skyresponse har startat den internationella expansionen med Storbritannien och Schweiz som de första marknaderna utanför Norden. Skyresponse säljer sina produkter via Partners i en indirekt affärsmodell och har via sina partners byggt en stark position i Norden där mer än 450 företag- och offentliga verksamhet använder Skyresponses lösningar med mer än 3,5 miljoner larm och incidenter som hanteras varje månad. Skyresponse-systemet används som nyckelkomponent av våra partners (lösningsleverantörer) som lägger till hårdvara, installationer och kundsupport och säljer till slutkunderna.

Bolaget är idag relativt litet men snabbväxande och dubblerar omsättningen på årsbasis. Ägarna är en kapitalstark grupp investerare och affärsänglar som har en långsiktig syn på verksamheten och som bidrar med ett stort nätverk av kontakter.

Du erbjuds
 • Bolaget fokuserar idag primärt på den stora och snabbväxande marknaden för Connected Care inklusive äldrevård, samt Personal Security. Systemet kan även användas för IoT-tillämpningar inom andra områden, och som exempel har företaget redan kunder inom exempelvis Smart Buildings.
 • I rollen Systemtestare rapporterar du direkt till Utvecklingschefen.
 • I jobbet ingår resor till Skyresponses kanalpartners i Skandinavien och i Europa.
Arbetsuppgifter

Som Systemtestare kommer du att arbeta med ambitionen att lära dig Skyresponse system för att identifiera styrkor och svagheter i sitt affärssammanhang. Det huvudsakliga arbetet är mot release av Skyresponse standardprodukter inom larm- och händelsehanteringsprogram inom säkerhet och IoT. Du kommer i arbetet att säkra att företagets produkter håller en hög klass vid release genom att arbeta med bland annat:
 • Acceptanstester i olika kundprojekt
 • Skapa och komplettera testmiljö
 • Ta fram specifikationer av testfall, genomför test och regressionstest med testprotokoll
 • Dokumentera avvikelser gentemot utvecklingsorganisationen
Du kommer främst arbeta med systemtestning, men ambitionen är att rollen ska växa mer mot en ledarroll, antingen på kort sikt eller på lång sikt beroende på din tidigare erfarenhet.

På Skyresponse kommer du kunna påverka både din egen och företagets utveckling i såväl kompetens som resultat. Här utövas en agil kultur med snabba och säkra processer. Som anställd uppmanas du kontinuerligt att utveckla dig själv och arbetet för att på så sätt både lyfta dig själv och stärka företagets utveckling till nästa nivå. Gillar du att jobba med hög ambition, utmaningar, helhetsperspektiv och leverans kommer du säkerligen passa bra in i den här rollen.

Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, men hänsyn till de interna och externa kontakter du kommer ha i rollen.
 • Innehar en examen som civilingenjör inom datateknik eller data- och systemvetenskap. Alternativt en annan relevant utbildning.
 • Har goda tekniska kunskaper och ett stort intresse av att lära sig ny teknik.
Det är ett stort plus om du har arbetat som Systemtestare, Test Lead eller liknande i ett par år.

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid hur du är som person. Kompetenserna som ligger till grund för denna rekrytering är följande:
 • God samarbetsförmåga.
 • Analytisk.
 • Noggrann.
Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning om sex månader.
 • Placering: Varvsgatan 53, Luleå.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skyreponses önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs gärna mer om Skyresponse på deras hemsida.