Redovisningsekonom till YOURS kommunikationsbyrå!

Redovisningsekonom till YOURS kommunikationsbyrå!

Gillar du att arbeta med ekonomi och har erfarenhet av redovisning? Vi söker nu en redovisningsekonom på 50 % till kommunikationsbyrån YOURS i Luleå. Här får du arbeta i en kreativ miljö med det ekonomiska arbets. Uppdraget förväntas starta i början av maj, så vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Kommunikationsbyrån YOURS är specialister inom digital kommunikation och erbjuder sina kunder tjänster inom film, webb och sociala medier. De söker nu en ny ekonom till deras team. Du kommer få en bra introduktion och gå bredvid den nuvarande ekonomen för att lära dig så mycket som möjligt innan hon går. Vi ser därför gärna att du kan starta uppdraget i början av maj. Dina arbetstider är flexibla och du kan tillsammans med din närmsta chef lägga upp vilka dagar du kommer in och arbetar i veckan.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på YOURS hanterar du hela flödet, från löpande bokföring till deklarationer och bokslut. Du kommer arbeta med varierade uppgifter och få god insikt i hela ekonomiarbetet på företaget. Du kommer bland annat arbeta med:
 • Kundfakturering
 • Avstämningar och uppföljningar
 • Kvittoredovisning
 • Lagervärdering
 • Periodiska rapporter
 • Moms, skattedeklarationer
 • Analys (kundstatistik, fakturering)
Vi söker dig som

Har erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter.

Då rollen ställer krav på att ditt arbete är korrekt är det viktigt att du är noggrann och strukturerad i ditt utförande. Vidare är du en problemlösare som tar tag i problem när de dyker upp. Du har en vana att analysera siffror och upptäcka små detaljer. Vi söker dig som är självgående i ditt arbetssätt då du ansvarar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda.

Det är meriterande om du förutom erfarenhet även har en utbildning inom ekonomi, samt att du har kunskaper i systemen 10.000 Feet, Navision och
Fortnox.

Övrig information
 • Start: Början av maj
 • Omfattning: deltid, 50 %
 • Placering: Centrala Luleå
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och YOURS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se