Orderplockare till Svensk Cater i Luleå!

Orderplockare till Svensk Cater i Luleå!

Är du student och vill jobba extra inom lager och logistik under terminerna? Är du en äkta lagspelare och tycker om att arbeta med kroppen? Då kan det vara dig vi söker till Svensk Cater i Luleå. De är i behov av att utöka sitt lagerteam och vi söker därför en orderplockare. Det finns även möjligheter till sommarjobb! Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Svensk Caters räkning en orderplockare till deras lager i Luleå. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och ingå i vår studentpool som arbetar ute hos Svensk Cater. Just nu är behovet tisdag förmiddag och söndag 12-20. Du kommer genom vårt schemaläggningssystem gå in och önska pass för kommande veckor. En av våra konsulter som arbetar på Svensk Cater säger så här:

"Stämningen är varm och man möts av många leenden varje dag! Det finns en laganda på jobbet där kollegorna hjälps åt för att få jobbet gjort. Det roligaste med mitt roll är att jag bär visst ansvar till att restauranger går runt".

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svensk Caters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter

Som orderplockare kommer du att köra truck och arbeta med att plocka ordrar på lagret. Din uppgift är att, utefter en plocklista, packa och lasta varor på rullvagnar för vidare transport till kunder. Tjänsten passar dig som tycker om ett fysiskt arbete och att arbeta både självständigt och i team.

Vi söker dig som

Vi söker dig som idag är studerande på minst 50 % vid högskola/universitet. Du ska ha minst 1 år kvar av dina studier. Vidare ska du...
  • Har truckkort till plocktruck A1
  • Ha god kommunikativ förmåga och läsförståelse på svenska. Detta för att säkerställa korrekta leveranser
Det är meriterande om du
  • Ha arbetslivserfarenhet från lager
  • Har tidigare erfarenhet av arbete inom restaurang eller liknande
Som person är du utåtriktad, social och tycker om samarbete för att trivas i ett tätt arbetande lagergäng. Du är även stresstålig och flexibel då arbetet i vissa fall kan bli stressigt för att hinna med deadlines. Du förväntas då arbeta effektivt för att hela lagret ska nå sina deadlines. Du är i god fysik då arbetet kommer att innebära en del tunga lyft.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid under terminerna, chans till heltid under sommaren
  • Placering: Luleå
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.Har god kommunikativ förmåga och läsförståelse på svenska. Detta för att säkerställa korrekta leveranser.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Cater är en fullsortimentsgrossist för uteätarmarknaden i Sverige. Tack vare deras geografiska spridning, de finns på 20 orter i Sverige, är de alltid nära både kunder och marknader. På varje ort finns ett noga utvalt utbud av produkter på lager. Ett starkt lokalt engagemang är Svensk Caters signum. De kombinerar den internationella marknadens starkaste varumärken med varor från lokala producenter och förbättrar ständigt vårt sortiment. Svensk Cater ska för deras kunder vara en flexibel, lokal partner som ger service, mervärden och omtanke.