Nyexaminerad ingenjör med intresse för CAD? Arbeta som produktutvecklare!

Nyexaminerad ingenjör med intresse för CAD? Arbeta som produktutvecklare!

Är du personen som ständigt letar förbättringsmöjligheter och tycker att kluriga lösningar är roligt? Har du dessutom ett stort intresse för CAD och beräkning och känner ständigt suget av att utvecklas? Då kan denna tjänst vara något för dig! Vår kund i Luleå söker nu en civilingenjör som ska arbeta som Produktutvecklare. Ta första steget i karriären med oss och bli en del av ett företag där engagemang, utveckling och kompetens är något du kommer få ta del av. Här får du arbeta i ett globalt företag med avancerade programvaror, den senaste teknologin och de nyaste materialen i en spännande bransch. Missa inte denna chans och ansök redan idag! Urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktutvecklare till vår kund i Luleå. Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp om ungefär 18 personer som är ett glatt och engagerat gäng som stöttar och hjälper varandra. Du kommer att succesivt få sätta dig in i arbetet och ta mer ansvar allt eftersom du utvecklas i rollen. Du kommer till en början att fokusera på CAD för att sedan gå över till beräkning och simulering. Du kommer att sitta med i projektgrupper tillsammans med erfarna kollegor för att sedan slussas in i egna projekt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Produktutvecklare arbetar du i projektgrupper med globala samarbeten där du fungerar som tekniskt expert. Du jobbar även nära dina kollegor då man ofta hjälper varandra och bollar problem. Ditt dagliga arbete handlar om att optimera prestanda och reducera vikt och pris på produkten. Det unika med denna tjänst är att kommer arbeta med konstruktion för att sedan utvärdera och testa ditt eget arbete i simuleringar.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Beräkning
 • Konstruktion
 • Utveckling av produkter
Tjänsten passar dig som drivs av att få fortsätta utvecklas i teknikbranschen och få en specialistroll som berör tekniken på både djupet och bredden.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen inom Maskinteknik eller Teknisk Design alternativt annan inriktning som berör konstruktion och beräkning. Då man arbetar mot projektgrupper från andra länder krävs det att du kan kommunicera obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Vi ser även att du kan göra dig förstådd på svenska.

Det är meriterande om du
 • Har kunskaper och erfarenhet av CAD
 • Har körkort B
Som person är du strukturerad och planerar, organiserar ditt arbete för att nå deadlines och de mål du arbetar mot. Du gillar att lära dig nya saker och är motiverad att fortsätta utvecklas och växa i branschen. I och med att du kommer ha kontaktytor både externt och internt ser vi det som viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan anpassa din kommunikation till mottagaren.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Luleå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork