Nu söker vi en javautvecklare till kund i Luleå!

Nu söker vi en javautvecklare till kund i Luleå!

Har du erfarenhet av Java har stort intresse för programmering? Vår kund ska leverera en första version av ett avrapporterings- och utredningsstödsystem för deras brottsmålsprocess. Ta chansen att vara med på denna resa och utvecklas i en spännande och meriterande roll i en organisation med mycket kunskap. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en systemutvecklare till Luleå. Projektet syftar till förenkla brottsmålsprocessen genom att administrera aktiviteter i obrutna digitala flöden. Rättssäkerhet ska öka genom full elektronisk spårbarhet, flöden ska säkerställa ett standardiserat arbetssätt för alla brottskategorier vilket ska bidra till ökad kvalitet och kortade ledtider.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 2019-06-30. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet fram till 2019-12-31

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du främst arbeta med implementation av serverlogik men även presentationslogik för en webbapplikation kan förekomma. Du kommer att arbeta tillsammans med andra resurser i ett agilt leveransteam som ansvarar för utveckling och förvaltning av IT stöd inom kundens brottsbekämpande verksamhet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av Java serverutveckling inom disciplinerna design, implementation och test. Vidare kan du kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Detta då språkkunskaperna krävs för att klara av de dagliga arbetsuppgifterna.

Som person är du självgående och kan sätta dig in i situationer och ta dig vidare i arbetet utan tydliga riktlinjer eller ramar. Vidare brinner du för att utvecklas i din roll som utvecklare. Du arbetar efter strukturer och planerar och organiserar ditt arbete för att hålla deadlines och den kvalité som efterfrågas.

Övrig information
  • Start: 01/09/2018 - 30/06/2019
  • Omfattning: 100 %
  • Placering: Luleå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork