Nätverkskonsult till Cygate i Luleå!

Nätverkskonsult till Cygate i Luleå!

Cygate söker en konsult med generalistkompetens inom IT-infrastruktur och nätverk med placeringsort Luleå. Är du intresserad av teknik och vill du jobba på ett växande bolag där du får möjligheten att påverka din individuella utveckling? Trivs du med att leverera service till kunder och bidra med dina kunskaper inom IT? Då kan detta vara en roll för dig! Läs vidare och ansök redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

För direkt rekrytering till Cygate söker vi nu en nätverkskonsult som kommer utföra förvaltningsuppdrag inom flera områden, ex klient, server och nätverk.

Cygate är ett självständigt bolag inom Telia som fortsätter växa och söker drivna medarbetare som vill utvecklas med bolaget. Du kommer att bli en del av ett team med fem andra kollegor som finns för stöttning, för att du på bästa sätt ska kunna utmana dig själv. Du kommer få kontinuerlig stöttning från din chef och möjligheten att på sikt gå från att vara generalist till specialist. I denna roll kommer du få arbeta nära kunder och det finns möjlighet att vara med och utveckla ett hungrigt IT-bolag som ingår i den stora koncern som Telia är.

Som ett kvitto på det arbete Cygate gör har de under 2018 blivit utsett till ett av Sveriges karriärföretag med motiveringen:
Med stora utvecklingsmöjligheter och en lärande organisation för sina medarbetare har Cygate jobbat aktivt med sitt employer branding arbete. Med ett bidragande engagemang och flexibilitet har Cygate visat att dem vill vara med och göra skillnad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cygates önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som konsult på Cygate kommer du att utföra uppdrag inom flera områden, ex klient, server och nätverk. Arbetet kommer vara väldigt varierande och innefatta löpande underhåll, installation, felsökning och användarsupport. En stor del av arbetet kommer du att kunna göra från kontoret, men en del av ditt arbete kommer att vara på plats hos Cygates kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med support, bland annat över telefon där du får guida kunder
 • Utföra service på plats hos kunder
 • Administration, till exempel tidrapport och dokumentation av det du har utfört
Tjänsten passar dig som drivs av att utvecklas individuellt och i team och brinner för att arbeta kundnära och bidra med din kompetens i deras verksamheter!

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet av IT-drift mot nätverk, antingen internt eller hos kund, alternativt förvärvat kunskap inom området via studier inom tex nätverksteknik eller dataingenjör
 • Arbetat med förvaltning av Windowsmiljöer
 • Har B-körkort och egen bil
 • Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera och lämna skriftliga rapporter till kunder gällande arbetet du utfört
Meriterande är erfarenhet av nätverksteknik på företagsnivå samt erfarenhet av VMware. Vi ser det som positivt om du tidigare arbetat i en kundnära roll.

För att kunna erbjuda kunderna bästa service ställer vi höga krav på ett lösningfokus, trevligt bemötande och en pedagogisk förmåga. Vi ser att du trivs med att ta eget ansvar för att driva ditt arbete framåt och är en lagspelare som vill bidra till härlig stämning i teamet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Luleå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cygates önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate cygate.se är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare lång erfarenhet, personligt engagemang och deras passion till allt som stavas IT finns de där för deras kunder och lever efter mottot "Alltid där". De är en del av Telia och på Sveriges största nät erbjuder de lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med både bredd och spets. De har ca 750 medarbetare på 20 orter i Sverige gör det möjligt att finnas där för deras kunder.