Utvecklare till tjänst som lösningsarkitekt

Utvecklare till tjänst som lösningsarkitekt

isMobile söker en lösningsarkitekt! Är du utvecklare med affärsmannasinne som tycker om att arbeta med människor? isMobile är ett framgångsrikt internationellt produktbolag och söker dig som kan axla rollen som lösningsarkitekt. Här erbjuds du en bred roll där du är delaktig i alla faser, allt från tekniskt säljstöd och utvecklingsfasen till strategiskt arbete kring produktens framtida utveckling. Du styr din egen utveckling med hjälp och stöttning av seniora kollegor. isMobile är ett innovativt och växande företag i framkant som präglas av en härlig gemenskap - vill du bli en del av deras framgångssaga? Tveka inte och skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en lösningsarkitekt till isMobile. Som lösningsarkitekt på isMobile blir du länken mellan produktutvecklingen och verksamheten. Du ansvarar för den totala lösningen mot kund vilket innebär att du är delaktig i alla faser. Du kommer även att arbeta långsiktigt med det strategiska arbetet kring produkten i linje med företagets vision. I din roll är det viktigt att du håller dig uppdaterad samt skapar aktiviteter som påverkar organisationens långsiktiga resultat.

För att du ska få en bra introduktion och rätt förutsättningar kommer du att bli tilldelad en erfaren mentor. Du kommer även att ingå i projekt från start så att du så snabbt som möjligt lär känna dina kollegor och får inblick i arbetet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos isMobile.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Agera säljstöd och vara delaktig vid införsäljning
 • Rita lösningar och estimera
 • Leda utvecklingen i rätt riktning
 • Initiera integration av isMobiles produkt med kundernas system
 • Delta i det övergripande arbetet av produktens framtida utveckling
 • Stötta projektledarna och samarbeta med kunders partners
Tjänsten passar antingen dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete, men också dig som är mer junior och ser detta som nästa steg i karriären. Tjänsten kommer att anpassas efter dina erfarenheter och förutsättningar, förutsatt att du har några års erfarenhet av utveckling samt de personliga egenskaper som vi söker.

Vi söker dig som

Vi söker dig som...
 • Har en högskoleexamen inom datateknik
 • Har minst två års arbetslivserfarenhet av programmering inom Java
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. Detta krävs för att kunna kommunicera på bästa sätt med både interna samt kunder i Sverige och runt om i Europa
Det är meriterande om du
 • Har arbetet i liknande roller tidigare
 • Har erfarenhet av att leda andra
Som person är har du lätt för att samarbeta med andra och skapar goda relationer. I och med att du som lösningsarkitekt kommer att arbeta med flertalet funktioner internt, men också med kunder och partners, krävs det att du är bekväm i sociala sammanhang och tycker att det är kul! Kommunikation är av stor vikt och du kan förmedla ditt budskap på ett pedagogiskt sätt anpassat till mottagaren. Du är även problemlösande och ser till att lösa både befintliga utmaningar såsom förhindra framtida genom proaktivitet, analys och strategiskt arbete. Din analytiska och strategiska läggning kommer också till användning för att säkerställa att ditt arbete följer företagets vision och mål.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Luleå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och isMobiles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om isMobile här