IT-Student till Gitter i Luleå

IT-Student till Gitter i Luleå

Vill du ha ett meriterande extrajobb där du får möjlighet att utvecklas inom datahantering? Trivs du att arbeta med frihet under ansvar och vill växa in i en organisation tillsammans med mer seniora kollegor? Då har Gitter tjänsten för dig. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Gitter hjälper företag och myndigheter med att använda geografisk information på bästa sätt. Det handlar inte bara om att hitta rätt tekniska lösningar utan även om att utveckla en verksamhets kompetenser och processer. Inom ramen för GIS, GIT samt SDI har företaget uppdrag inom bland annat projektledning, beställarstöd och geografiska analyser. Nu söker vi efter en student med intresse för programering för att stötta upp verksamheten på deltid.

I din roll kommer du att ha möjlighet att utmanas och växa med din ambition om var du vill ta din karriär. Vill du utvecklas, tillsammans med seniora kollegor för att också få arbetsliverfarenhet och kunskaper under din studietid, då är du den vi söker.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gitter i Luleå. Uppdraget är med start omgående och förhoppningen är att du som konsult kan arbeta runt tio timmar i veckan.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du stötta upp ordinarie personal i olika projekt och få bred variation på uppgifter. Du kommer arbeta med både beställarstöd och geografiska analyser. Vidare kommer du även att:
 • Arbeta med dataanalyser
 • Äga egna projekt och följa upp dem över tid
 • Ha löpande kontakt med kunder
Du behöver nödvändigtvis inte ha starka programmeringskunskaper själv, men vi ser gärna att du har en god förståelse för hur kod är uppbyggt och troligtvis har ett intresse för utveckling då rollens arbetsuppgifter till stor del kretsar kring dessa kompetenser.

Vi söker dig som
 • Studerar en utbildning mot IT och har minst ett år kvar av dina studier
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används i dagligt arbete
 • Har erfarenhet från arbete i databaser
 • Har ett stort intresse för programmering
Meriterande för rollen är om du har erfarenhet av att ha arbetat med GIS och varit i kontakt med programvaran FME.

Som person tycker du om att lära dig nya saker och vågar utmana dig själv för att ständigt utvecklas. Du har förmåga att se detaljer och drivs av att arbeta självgående för att hitta lösningsförslag. Då tjänsten även innebär kontakt med kunder ser vi gärna att du har god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta med olika typer av människor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Luleå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gitter hjälper företag och myndigheter med att använda geografisk information på bästa sätt. Det handlar inte bara om hitta rätt tekniska lösningar utan även om att utveckla en verksamhets kompetenser och processer. Läs mer om företaget på gitter.se