Erfarenhet av arbete med fiber? Titta hit!

Erfarenhet av arbete med fiber? Titta hit!

Har du arbetat med fiberentreprenad eller fiberprojektering? Trivs du i en ledande roll där du arbetar med frihet under ansvar? Motiveras du av att arbeta självständigt och i varierande arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten just för dig! Rejlers i Luleå söker nu en Byggledare inom fiber med start redan i augusti! Är du den vi söker? Ansök till tjänsten redan idag, urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Byggledare inom Fiberentreprenad till Rejlers i Norrbotten med utgångspunkt i Luleå. I dagsläget består gruppen av 12 medarbetare med olika kompetensbakgrunder där kunskapsutbyte inom gruppen anses som en självklarhet.

Rejlers är ett familjeägt företag vilket speglas i företagskulturen. Det är nära till ledningen och de är väldigt måna om sina medarbetare. De arbetar mycket med teambuilding och anordnar aktiviteter internt men även tillsammans med kunder för att bygga goda förutsättningar till ett bra samarbete. Rejlers har en stark företagskultur som bygger på tre värdeord; Passionate, Empowered och Healthy.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Rejlers.

Arbetsuppgifter

Som byggledare inom fiber kommer du att ansvara för byggledningen i varierande projekt vilket innebär att du ansvarar för tidsplaner, kvalitetsuppföljning samt ekonomin inom de olika projekten. Vidare ansvarar du även för den tekniska delen kopplat till dina projekt, dvs. att du vägleder entreprenader, markägare och andra aktörer i frågor rörande fiber.

Du kommer till exempel att:
  • Ansvara för kravställning mot och uppföljning av entreprenader samt tillhörande sidoentreprenader.
  • Följa upp entreprenaden ute i fält.
  • Se till att det finns fungerande hantering för bland annat kommunikationsplan, resursplaner, leveransplaner, riskanalyser, åtgärdsplaner med mera.
Tjänsten passar dig som trivs i en roll där du får arbeta med frihet under ansvar. På Rejlers får du möjlighet att utvecklas både i din profession, som ledare och som person. Du kan räkna med att ha ansvar för många olika projekt, inom olika områden och samarbeta med människor med olika kompetenser.

Vi söker dig som

Har erfarenhet från projektledning med en teknisk utbildning i grunden alternativt ett genuint tekniskt intresse. Vidare har du arbetslivserfarenhet inom fiberentreprenad eller fiberprojektering.

Som person är det viktigt att du uppskattar den variation och flexibilitet som konsultyrket innebär vad gäller olika kunder, uppdrag och resor. Att ingen dag är den andra lik, och att du motiveras av att få använda din problemlösningsförmåga för att ta dig framåt. I projekten kommer du att arbeta tillsammans med andra och ibland även med kollegor på andra orter vilket ställer höga krav på att du både är självgående men också en naturlig lagspelare. För att trivas i rollen är du socialt lagd och har inga problem att möta olika typer av människor.

Övrig information
  • Start: 01/08/18
  • Omfattning: Heltid, direktrekrytering till Rejlers.
  • Placering: Luleå, resor inom Norrbotten kommer att förkomma i tjänsten
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rejlers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rejlers ICT/Telekom
är den del av Rejlers som erbjuder innovativa konsulttjänster inom nätinfrastruktur, kommunikation och informationssäkerhet. De erbjuder sina kunder exempelvis nätplanering, optimering samt projektering av såväl fiber- som mobilnät. Vidare anlitas de även för utrednings- och projektledningsuppdrag, risk- och sårbarhetsanalyser, riskhantering, entreprenadbesiktningar och arbetar med att stötta kunder vid stora upphandlingar. I takt med att nya teknologier etablerar sig så utvecklar Rejlers ständigt sina medarbetare, tjänster och uppdrag. Tillexempel tittar de redan nu på vad den kommande 5G tekniken kommer att innebära för utvecklingen av de mobila näten.