Behörighetsadministratör till Vattenfall i Luleå eller Storuman

Behörighetsadministratör till Vattenfall i Luleå eller Storuman

Gillar du att arbeta administrativt, planera dina dagar själv och är flexibel i ditt arbete? Är du även bekväm med att växla mellan olika arbetsuppgifter och hantera en stor variation av frågor? Då kan den här tjänsten som behörighetsadministratör vara något för dig! Vi använder oss av löpande urval, så ansök redan idag!

Information om uppdraget

I rollen som behörighetsadministratör du att ingå i avdelningen för säkerhet, och arbeta i ett nära team på fem personer som är hjälpsamma och stöttande i det dagliga arbetet. Teamet utgör ett specialstöd inom säkerhetsfrågor och behörighetsadministration inom organisationen. I denna säkerhetskänsliga verksamhet är det viktigt att du handlar i enlighet med fattade beslut och är tillmötesgående med hög integritet.

Du erbjuds
 • Ett arbete med utrymme för att utvecklas och komma med förbättringsförslag
 • Planera ditt egna arbete med stor möjlighet till en flexibilitet av arbetsuppgifter
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som behörighetsadministratör på Vattenfall arbetar du huvudsakligen med:
 • Behörighetsadministration för logiska IT-system, såväl som fysiskt tillträde (tagghantering) till kundens anläggningar i Sverige
 • Administrering av säkerhetsprövningar
 • Stötta företagets chefer och medarbetare med hjälp, rådgivning och rekommendationer inom IT- och säkerhetsområdet
 • Utforma instruktioner inom området
Vi söker dig som
 • Har en universitetsutbildning inriktat mot IT och/eller säkerhet, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har erfarenhet av administrativt arbete inom IT och/eller säkerhet, med god datorvana
 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift, detta då båda språk används dagligen i arbetet
Vi ser det som meriterande om du har:
 • Erfarenhet av att arbeta med säkerhetsprövningar
 • Kunskap om säkerhetsskyddslagstiftningen
Vattenfall Vattenkraft är en del av Sveriges samhällskritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Då tjänsten är är säkerhetsklassad, och i enlighet med säkerhetsskyddslagen, en registerkontroll och säkerhetsintervju genomföras innan anställning.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Luleå eller Storuman
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Vattenkraft ansvarar för Vattenfalls 90 vattenkraftverk och ca 300 dammar i Norden. Vi är ca 500 medarbetare i Sverige och Finland med huvudkontor i Luleå. Vattenkraftens förnybara elproduktion är en förutsättning för att skapa ett klimatsmart och fossilfritt samhälle där vi spelar en viktig roll som möjliggörare för framtidens hållbara energisystem. Vår produktion motsvarar ca 25 % av Sveriges totala elbehov. För att leverera hög tillgänglighet i vår produktion behöver vi ständigt utmana oss själva, utveckla våra arbetssätt och ta tillvara digitala möjligheter. Du blir en viktig del i det arbetet!