Abelko söker en driven utvecklare med intresse för webbutveckling i Luleå!

Abelko söker en driven utvecklare med intresse för webbutveckling i Luleå!

Vi söker nu utvecklare till Abelko, ett innovativt företag inom automation, energieffektivisering och medicinteknik. Här är chansen för dig som vill ta nästa eller första steg i arbetslivet och arbeta med utveckling inom den senaste tekniken. Du kommer arbeta i en modern digital miljö på Abelko's kontor i Luleå tillsammans med andra utvecklare. Ta chansen och bli en del av ett växande företag i en spännande bransch!

Information om uppdraget

Vi söker nu drivna webbutvecklare som trivs med tekniska utmaningar och har en passion för att bygga hållbara, högkvalitativa lösningar. Som webbutvecklare på Abelko arbetar du med att skapa användargränssnitt till elektronisk utrustning för automation och övervakning, samt till serverlösningar för kringtjänster till dessa produkter.

Abelko Innovation utvecklar både hårdvara, mjukvara och producerar även produkterna de utvecklar vilket gör arbetet väldigt omfattande. Du kommer att få vara med från första idéstadiet till att produkten levereras till kund. I teamet sitter en blandning av människor med olika erfarenheter och kompetenser.

Du erbjuds
 • En utformad introduktion för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt arbete.
 • Att bli en del av ett tryggt team där du har stora möjligheter till stöttning och utveckling
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Abelko. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I den här rollen finns det utrymme för dig att bygga på dina kunskaper och driva din karriärutveckling till nya höjder. Här arbetar du tillsammans med ett engagerat team av 11 utvecklare inom både hård- och mjukvara! Arbetet på Abelko Innovation drivs av gott samarbete mellan kollegor, korta beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du erbjuds omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt innehåll inom energibesparing och medicinteknik!

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt annan erfarenhet som bedöms likvärdig
 • Har erfarenhet av Javascript, HTLM5, JQuery, CSS då dessa används dagligen i arbetet
 • Har kunskap i programmering, gärna utifrån de språk som nämnts ovan alternativt har ett intresse av att utveckla dina kunskaper.
Meriterande om du har erfarenhet av PHP, Linux, Node.js, D3.js, MySQL, Java.

Som person är du:
 • Problemlösande
 • Ansvarstagande
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Luleå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Abelko's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vid frågor kontakta linnea.olofsson@academicwork.se.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se