Är du student och letar ett socialt extrajobb? Bli en del av Unionen!

Är du student och letar ett socialt extrajobb? Bli en del av Unionen!

Vill du representera Unionen, Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund? Med sitt stora inflytande, ansvar och ambition i det de gör, behöver de nu dig som vill vara deras ansikte utåt på skolor och campus så att de kan hjälpa ännu fler människor. Du får chansen att arbeta i ett härligt team med arbetsuppgifter som gör skillnad samtidigt som du utvecklar dina framtida karriärmöjligheter!

Information om uppdraget

Academic Work söker tre Studentinformatörer till Unionen. Som Studentinformatör jobbar du på de campus i och i närheten av Luleå. Arbetstiderna styrs till största delen av studenternas närvaro på campus men till viss del är arbetstiden upp till dig och dina kollegor att schemalägga. Arbetet kommer att starta med en gemensam utbildningsdag i Stockholm.

De som jobbar för Unionen student är ett härligt gäng med en öppen kultur där alla är delaktiga! De lever som de lär och självklart har de goda villkor. De erbjuder chansen att utveckla dina framtida karriärmöjligheter under din anställning hos dem.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Unionen.

Arbetsuppgifter

En vanlig arbetsdag innebär att du medverkar på aktiviteter för studenter, t ex insparker under höst- och vårtermin, arbetsmarknadsdagar och andra egna aktiviteter där du aktivt söker kontakt med studenter för att berätta om Unionens medlemskap och hjälpa dem att bli medlemmar. Majoriteten av arbetstiden är förlagd på vardagar, undantag kan eventuellt förekomma.

Du kommer till exempel att:
  • Stå i monter på arbetsmarknadsdagar och mässor
  • Planera och genomföra egna aktiviteter såsom informationsbord och enklare presentationer
  • Vara ambassadör för Unionen på campus
Tjänsten passar dig som identifierar dig med det som Unionen som fackförbund står för och gärna vill bli en del av dem. Ser du en framtid hos dem även på sikt efter avslutade studier är denna tjänst mycket meriterande och en god väg in i förbundet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är studerande på Universitet/Högskola i eller i närheten av Luleå och har minst 1 år kvar av dina studier.

Du ska kunna prata flytande svenska, då kontakten med studenterna kommer vara på svenska.

Med fördel har du erfarenhet av försäljning eller värvning samt känner dig bekväm med att tala inför folk. Det är också ett stort plus om du är/varit engagerad inom en studentförening.

Som person är du driven, självständig samt gillar att jobba målstyrt. Vi ser att du är en person som gillar att planera och ta eget ansvar, samt är en fena på att nätverka då du kommer att samarbeta med Studievägledare och kår. Vidare är du kommunikativ och kreativ i ditt sätt att arbeta och du gillar kontakten med nya människor. Slutligen är du en positiv och engagerad person som kan representera Unionen på ett bra sätt genom att du identifierar dig med vad de står för.

Övrig information
  • Start: Början av augusti
  • Omfattning: Tidbegränsad anställning vid behov från början av augusti 2018 till slutet av april 2019. Detta är ett extrajobb som du utför vid sidan av dina studier.
  • Lön: 130 kr/h
  • Placering: Luleå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unionens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Deras vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. De har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara sig själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper de flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har de erfarenhet och bredd som ingen annan har, och de behöver nu dig som vill göra Unionen ännu bättre.