Är du den erfarna lösningsorienterade servicetekniker vi letar efter?

Är du den erfarna lösningsorienterade servicetekniker vi letar efter?

Vi söker en lösningsorienterad och flexibel servicetekniker till Ambra Ventilation AB i Luleå. Tjänsten passar dig som har dokumenterad erfarenhet av luftinjustering och fastighetsautomation och därmed snabbt kan ta sig an arbetsuppgifterna och trivs med att arbeta självgående. Här finns också massor av utvecklingsmöjligheter för dig inom branschen. Vi tillämpar löpande urval, så känner du att detta vore något för dig sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ambras räkning en servicetekniker till Luleå. Ambra arbetar med luftbehandling av ventilation i alla typer av fastigheter. Du kommer vara en del av ett team på runt tio personer trots att du som servicetekniker är självgående i ditt arbete. Du kommer främst arbeta med luftinjusteringar, luftflödesmätning och felsökning inom fastighetsautomation.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Kundens vision är att rekrytera in dig i företaget om samarbetet fungerar ömsesidigt.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du ta dig an varierande arbetsuppgifter inom luftbehandling i fastigheter.

Arbetet inkluderar bland annat:
 • Utföra serviceuppdrag och säkerställa att Ambras kunder är nöjda
 • Avrapportering samt fakturering vid slutförda uppdrag
 • Ha kontakt med serviceledare, kunder och leverantörer
 • Genomföra luftflödesmätningar, felsökning samt protokollförande
Vidare är det viktigt att du som servicetekniker ser över risker och nyttjar personlig och övrig skyddsutrustning som krävs för att utföra arbetet samt att se till att vara informerad om riskerna som kan förekomma på arbetsplatsen.

Det finns också stora möjligheter till att bygga upp en egen kundkrets och arbeta för att få in nya kunder, med andra ord finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget där mycket initiativtagande uppmuntras.

Vi söker dig som
 • Vi söker dig som har arbetat inom ventilationsbranschen i 5-10 år, som exempelvis servicetekniker och på så vis anskaffat dig goda kunskaper inom luftinjustering och fastighetsautomation
 • Har kunskaper inom Office-paketet
 • I tillägg är det meriterande om du även har OVK-behörighet
Som person trivs du bäst när du får styra över din egen dag och arbeta självständigt med din arbetsuppgifter. När du tar dig an något är du strukturerad och självgående och ser till att saker blir gjorda. Mot kund är du serviceinriktad och problemlösande. Flexibilitet är viktigt i tjänsten och du ska kunna åka på längre resor när arbetet kräver.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Luleå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork