Mjukvaruutvecklare till Abelkos utvecklingsteam!

Mjukvaruutvecklare till Abelkos utvecklingsteam!

Sugen på att bygga användargränssnitt för en branschledande produkt? Vi söker dig som vill arbeta i en platt organisation där du har nära kontakt med andra avdelningar på företaget och ständigt får lära dig nytt.

Information om tjänsten

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Abelko. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Abelkos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Abelko har sina lokaler på Bergnäset och är idag totalt 34st anställda. Arbetsplatsen präglas av en god sammanhållning där avdelningarna samarbetar med varandra och har bland annat gemensamma fikarum där alla träffas under dagarna. Sammanhållningen bidrar inte bara till en god stämningen på arbetsplatsen utan säkerställer också kompetensöverföring mellan avdelningar för att ständigt ligga i branschens framkant.

Arbetsuppgifter

Abelko utvecklar och bygger produkter inom automation, mätteknik och energieffektivisering. På utvecklingsavdelningen arbetar du tillsammans med 12st medarbetare där ni utvecklar både hårdvara och mjukvara. Produkterna har ofta webbaserade gränssnitt och serverlösningar och det är där du kommer in i bilden.

Som mjukvaruutvecklare hos Abelko arbetar du med utveckling av nya produkter samt vidareutveckling av redan befintliga projekt. Du bygger användargränssnitt och anpassar lösningarna utifrån kundernas behov och baserat på vilka funktioner de vill ha. Du är med från start till slut av projekten och har mycket kundkontakt.

I din roll arbetar du i nära samarbetemed andra utvecklare men även i dialog med medarbetare från produktion och inköp för att tillsammans skapa en väl optimerad produkt.

Lösningarna byggs oftast med hjälp av Jquery, HTML 5 och CSS. Du kommer att få en introduktion i arbetet och produkterna av en erfaren kollega.

Vi söker dig som

har goda kunskaper inom Javascript. Du kanske har gått en relevant utbildning eller kommer ifrån en tjänst som utvecklare idag. Svenska språket är ett krav i din dialog med medarbetare och kunder. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos och vi ser att du är nyfiken och sugen på att lära dig mer. Du vågar fråga och tycker om att samarbeta för att nå bästa resultat.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind, 073-8001904

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Abelko är ett Luleå-företag som utvecklar produkter inom automation, mätteknik och energieffektivisering. Med ca 40st anställda utvecklar och producerar de både egna produkter och produkter åt kund. Arbetsplatsen präglas av ett gott samarbete med snabba beslutsvägar och en god sammanhållning. Läs mer på www.abelko.se
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.