C-utvecklare inom inbyggda system

C-utvecklare inom inbyggda system

Om tjänsten

Vi erbjuder ett omväxlande, utmanande och utvecklande arbete som systemutvecklare inom C. Du ingår i en grupp med erfarna kollegor där ni tillsammans bygger system inom bland annat automation, mätteknik, medicinteknik och energieffektiviseringar.

Tjänsten är placerad i Luleå där vi har både utveckling och produktion av våra system vilket gör att du får vara med under produktens hela livscykel. Där kommer du att arbeta med hårdvarunära programmering främst i C.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande med goda kunskaper i C-programmering. Erfarenhet av att ha arbetat med hårdvarunära programmering är meriterande. Även erfarenhet av styr- och reglerteknik och embedded Linux är meriterande. Eftersom du arbetar i ett team med andra utvecklare så som hårdvarukonstruktörer, interaktionsdesigner och programmerare är det viktigt att du fungerar bra tillsammans med andra.
Som person är du noggrann och engagerad i ditt arbete.

Vi erbjuder

Som systemutvecklare hos Abelko får du följa produkten från koncept genom prototypframtagning till färdig produkt. Du får arbeta med teknik inom bland annat två mycket viktiga områden; energibesparingar och medicinteknik.

Abelko Innovation strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar sökande och medarbetare med olika bakgrund.
Mer info
Kontaktperson Jessica Rohdin
Telefon 0920450600
Email Mejla Jessica Rohdin
Område Luleå
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://abelko.se
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

På Abelko Innovation får du vara med att skapa intelligent klimatsmart teknik för en hållbar värld. Tillsammans gör vi skillnad!