Elmontör / Distributionsmontör / Eltekniker

Elmontör / Distributionsmontör / Eltekniker

Elmontör till ATS Kraftservice

ATS Kraftservice har tecknat ett långsiktigt avtal i Norrland, därav söker vi efter fler och bra medarbetare till vår organisation. Placering enligt överenskommelse.

Om rollen

Som elmontör hos oss på ATS Kraftservice kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 kV - 24 kV, vilket innefattar såväl luft- och jordkabelarbete samt stationsarbete. Våra enheter inom lokalnät vänder sig främst till kunder med lokalnätsanläggningar för elkraftsdistribution. Entreprenaderna karaktäriseras således av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Din profil

Vi söker dig med elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Med elutbildning i bagaget kan vi utveckla dig till en riktigt bra elmontör! Har du några års erfarenhet inom yrket är detta meriterande.

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team med andra montörer, beredare, projektledare och maskinister. Du bör trivas med ett fritt arbete där huvuddelen av arbetstiden är förlagd utomhus. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort vilket är ett krav för tjänsten. Eftersom våra projekt bedrivs som distansarbete är det viktigt att du kan ligga borta under arbetsveckorna .

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som en del i Peabkoncernen förenar vi det mindre företagets dynamik med det stora företagets resurser. För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjlighet att jobba inom alla spänningsnivåer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön.

Din ansökan

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Håkan Ström, Regionchef, 0725 - 33 41 55, hakan.strom@atskraftservice.se
Mer info
Kontaktperson Håkan Ström, Regionchef
Telefon 0725-33 41 55
Område Luleå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.