Erfaren servicetekniker sökes till AMBRA Ventilation i Luleå!

Erfaren servicetekniker sökes till AMBRA Ventilation i Luleå!

Är du en driven och social person som vill ha möjlighet till en variationsrik vardag? Vill du ha möjlighet till utveckling på din arbetsplats? Har du dessutom erfarenhet inom branschen? Då har du hittat rätt. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för AMBRA Ventilation ABs räkning en erfaren servicetekniker.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AMBRA Ventilation AB. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

AMBRA Ventilation AB växer och vill nu anställa en person som vill vara med i deras utvecklingsresa. Du kommer att arbeta klockan 7-16 på deras kontor i Luleå tillsammans med 11 härliga kollegor med god sammanhållning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AMBRA Ventilation ABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som anställd Servicetekniker kommer du att arbeta med servicejobb. Du kommer bland annat ta och vårda kundrelationer där du ger service i toppklass. På AMBRA Ventilation AB har du även möjlighet till att utvecklas internt samt vara med och påverka.

Vanliga arbetsuppgifter:
  • Injusteringar av ventilationssystem
  • Driftsättning av ventilationsanläggningar
  • Utföra serviceuppdrag
  • Felsökning i ventilationssystem
  • Nykundsbearbetning och merförsäljning
Vi söker dig som

Har B-körkort som är ett krav för att du ska kunna transportera dig mellan dina olika uppdrag. Vidare har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna och kontakten med kunder kräver detta. Du har även likvärdig arbetserfarenhet från branschen. Önskvärt är om du har en utbildningsbakgrund inom teknisk högskola eller erfarenhet el-automation. Meriterande är också om du har OVK behörighet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AMBRA Ventilation AB. Du är en social person med god kommunikativ förmåga eftersom du ofta möter kunder i din vardag. Vidare är du inte är rädd för att ta egna initiativ och är drivande i dina processer.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Ambra är ett av norra Sveriges ledande företag inom ventilation och industriservice. Företaget har utvecklats tillsammans med stora partners som Boliden Mineral och Skellefteå kommun och omfattar idag även verksamhetsområden som ventilationsinstallationer och ventilationsservice, mekaniska arbeten och plastarbeten. Ambra har totalt 46 st anställda och är ett dotterbolag till investmentbolaget Treac AB i Skellefteå.
Läs gärna mer om Ambra Ventilation AB på deras hemsida: https://www.ambraab.se/
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.