Applikationsingenjör till ABB i Luleå

Applikationsingenjör till ABB i Luleå

Dina arbetsuppgifter
  • Din roll som applikationsingenjör innebär ett omväxlande arbete där du får jobba självständigt och i team i både små och stora projekt.
  • I dina uppgifter ingår att utföra applikationsprogrammering och driftsättning för industri, värme-, renings- och vattenverk.
  • Du arbetar nära våra kunder och genom partnerskap och samarbete inom automation och digitalisering som bidrar till ökad konkurrenskraft.
  • Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.
Din profil
  • Du kan vara allt från gymnasie- till civilingenjör, det viktiga är att du ska ha ett genuint tekniskt intresse och en bas inom Automation, IT-miljö och/eller programmering.
  • Du behöver ha en stark vilja att lära dig nya saker och växa tillsammans med dina kollegor.
  • Du är en driven person med god initiativförmåga som har ett stort intresse för den senaste tekniken.
  • Du jobbar idag med eller på annat sätt tillgodogjort dig kunskap inom något av följande områden: DCS, PLC/SCADA-system samt ABBs styrsystem 800xA/AC450.
  • Som person är du ordningsam och nyfiken samt har lätt för att samtala med kunder.
  • Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.
Ytterligare information
Rekryterande chef Björn Svedlund, +46 920 738 60- svarar gärna på dina frågor. Fackliga representanter: Sveriges ingenjörer: Rose-Mary Olofsson, +46 21 34 04 21. Unionen: Lennart Rixman +46 21 32 52 25. Ledarna: Leif Öhrberg, +46 21 34 23 25. Övriga frågor ställs till rekryteringskonsult Andreas Christiansen +46 733 51 27 46.
Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 29 december. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.

OBS! sök tjänsten genom att använda denna länk på ABB:s karriärssida

https://new.abb.com/jobs/sv/details/SE64777011_E17

Använd alltså inte nedanstående knapp.
Mer info
Kontaktperson Andreas Christiansen
Telefon 0733-51 27 46
Område Luleå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på ABB växer och söker nu efter nya medarbetare inom industriautomation, med placering i Luleå. Vi erbjuder dig en mycket utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken. Det är ett varierande och roligt arbete där du arbetar i team, både med kollegor och kunder. Vill du ingå i ett härligt gäng och vara med och skapa ett hållbart samhälle med hjälp av den senaste tekniken? Arbetar du idag med automation eller är nyutbildad inom området? Då kan du vara den vi söker!