Säkerhetstekniker

Säkerhetstekniker

Om Dig

Som person är du pålitlig, initiativrik, social och serviceinriktad. Du har en förmåga att se kundens och medarbetarens behov, kan leverera förslag och lösningar inom våra produktområden och förstår mervärdet av lagspelet mellan både ditt och dina medarbetares arbete.

I denna tjänst ser vi att du har kunskap och tidigare erfarenhet från minst ett av de produktområden vi arbetar med, samtidigt som du vill utveckla dig själv och dina medarbetare. Vi förväntar oss att du är kommunikativ, ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi förutsätter att du har viljan och förmågan att planera och utföra arbeten både självständigt såväl som i grupp. Du är nyfiken och händig samt har intresse för att arbeta med problemlösning av mekaniska säkerhetsprodukter.

Din profil
Utbildning – Gymnasial

Kompetenser
Låsmontage
Lås- och säkerhetssystem
Passersystem, installationsvana

Krav
B-körkort

Arbetslivserfarenhet
Låssmed/låstekniker

Dina arbetsuppgifter

Som säkerhetstekniker med inriktning låsmekanik kommer du främst att arbeta ute hos våra kunder. Vi kommer att anpassa arbetsuppgifterna efter dina kvalifikationer. Möjligheterna till utveckling och att själv påverka utformningen av tjänsten är stora då vi är i en expansiv fas. För dig är det viktigt att leverera gott resultat där kvalitén på installation, kommunikation och produktval är tillfredsställande.

Arbetsuppgifterna för våra tekniker idag består av att utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll till Norrskydds kunder. En arbetsdag hos oss är mycket varierande och arbetsuppgifterna kan vara allt ifrån löpande servicearbeten till nyinstallationer av mekaniska produkter tillexempel installation av cylindrar, låssystembyte, skruva beslag på dörrar, lås, dörrstängare etc.. Tekniskt arbete med passerkontroll, CCTV, larmsystem, brandlarm, porttelefonisystem och tvättstugebokningssystem och liknande kan förekomma.

Övrigt

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Inga anmärkningar i belastningsregistret eller hos kronofogdemyndigheten får förekomma.

Arbetsort: Luleå

Kontaktpersoner

Malin Höök, HR malin.hook@norrskydd.se
010-1525555

Andreas Jakobsson, Platschef andreas.jakobsson@norrskydd.se
010-15 25 330

Ansökan

Sista ansökningsdag 01 November 2018.
Ange referens: Säkerhetstekniker – lås/mekanik
Ansökan skickas till: ansokan.lulea@norrskydd.se

Din ansökan hanteras konfidentiellt!
Löpande urval, skicka gärna din ansökan så snabbt som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi har inför denna rekrytering tagit beslut om vilka annonskanaler vi väljer och vill därför ej bli kontaktade av annonsförsäljare.
Mer info
Telefon 0770221060
Email Mejla AB Norrskydd
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norrskydd.se/jobb
Sista ansökningsdag 1 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskydd är ett säkerhetsföretag som
verkar i Norrland där vår målmarknad är företag, industri och fastighet. Vi konsulterar, projekterar, levererar, installerar och dokumenterar säkerhetsanläggningar. Vår produktportfölj innehåller bland annat lås- och passersystem, inbrott- och brandlarm, CCTV, dörrautomatik, värdeförvaring samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande ca 90 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på 12 orter; Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele,
Umeå, Örnsköldsvik, Östersund, Ljusdal, Hudiksvall, Söderhamn och Gävle.

Som arbetsgivare erbjuder vi ett utvecklande och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat företag som brinner för utveckling och ser betydelsen av kvalitet och nöjda kunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både personligt och i din yrkesroll genom ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får även jobba tillsammans med drivna och skickliga medarbetare som främjar att vi lär av varandra. Som anställd på
Norrskydd har du dessutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder dig att bli en del av Norrskydd och att arbeta tillsammans med oss mot vår vision, att bli heltäckande inom säkerhet i Hela
Norrland.